lilaloh
Νεοφερμένο μέλος
Η lilaloh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Μόλις έδωσα Πανελλήνιες και λογικά πιάνω όλα τα Χημικά εκτός από αυτό της Αθήνας. Από τους οδηγούς σπουδών, τα προγράμματα και γενικά τις πληροφορίες των επίσημων ιστοσελίδων, όλα τα τμήματα μοιάζουν αρκετά όμοια. Υπάρχει ας πούμε περίπτωση ένα Χημικό να δίνει "έμφαση" σε έναν ορισμένο κλάδο της Χημείας σε σχέση με τα υπόλοιπα; Φημίζεται κάποιο τμήμα ότι εξειδικεύεται κάπου; Νομίζω πως ενδιαφέρομαι περισσότερο για παραγωγή φαρμάκων, καλλυντικών ή και για συνδυασμό Χημείας-Βιολογίας. Με βάση αυτά, ποιο τμήμα να δηλώσω ως 1η επιλογή;
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

ΟΛΕΣ οι σχολές είναι καλές ΕΚΤΟΣ από:
Καβάλα: Ένα πρώην ΤΕΙ Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου που δεν θα στο πρότεινα μιας και δεν έχει ακαδημαϊκή αναγνώριση έκτος Ελλάδος
Ιωάννινα: Επίσης χωρίς εκτός Ελλάδος ακαδημαϊκή αναγνώριση δεν στον πάτο σε μόρια πρόσβασης και σε κατατάξεις, και κακή φοιτητική ζωή (στο QS είναι εκτός).
Άμα θες καλό επίπεδο (και να μην χτυπάς στο κεφάλι σου),θα να έχεις στο νου σου :
@Panzerkampfwagen
Καβάλα: Ένα πρώην ΤΕΙ Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου που δεν θα στο πρότεινα μιας και δεν έχει ακαδημαϊκή αναγνώριση έκτος Ελλάδος
Ιωάννινα: Επίσης χωρίς εκτός Ελλάδος ακαδημαϊκή αναγνώριση δεν στον πάτο σε μόρια πρόσβασης και σε κατατάξεις, και κακή φοιτητική ζωή (στο QS είναι εκτός).
Άμα θες καλό επίπεδο (και να μην χτυπάς στο κεφάλι σου),θα να έχεις στο νου σου :
- Παν.Κρήτης
- ΑΠΘ
- Παν.Πατρών
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Panzerkampfwagen
lilaloh
Νεοφερμένο μέλος
Η lilaloh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες όμως να μου εξηγήσεις τι σημαίνει "δεν έχει αναγνώριση στο εξωτερικό"; Ειδικά από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων περίμενα καλύτερα, έχω ακούσει ότι είναι απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Επίσης, όρισες την Κρήτη ως πρώτη επιλογή γενικότερα ή για τα φαρμακευτικά που ενδιαφέρουν εμένα προσωπικά;ΟΛΕΣ οι σχολές είναι καλές ΕΚΤΟΣ από:
- Παν.Κρήτης
- ΑΠΘ
- Παν.Πατρών
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Panzerkampfwagen
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

Σε αντίθεση με ΕΚΠΑ/ΑΠΘ/ΠΠ/ΠΑΚΡΗ, Κανένας Ευρωπαίος, Αμερικάνος και Ασιάτης δεν ξέρει το ΔΠΘ και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μιας και είναι στον πάτο των κατατάξεων, άμα πας και γράψεις QS Universities Ranking in the Subject of Chemistry και πατήσεις Greece, ειδικά τα Ιωάννινα είναι Εκτός Λίστας.Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες όμως να μου εξηγήσεις τι σημαίνει "δεν έχει αναγνώριση στο εξωτερικό";
Δεν είναι απαιτητικό επειδή υπάρχει υψηλό επίπεδο, είναι απαιτητικό γιατί οι περισσότεροι καθηγητές είναι ανεπαρκείς, κομπλεξικοί και νομίζουν οτί είναι οι νέοι Lavoisier. Στο γειτονικό τμήμα Φυσικής εξετάζονταν προφορικά μέχρι τις 2:00 το βράδυ, λόγω το πόσο ανεπαρκείς είναι οι καθηγητές. Μακριά.Ειδικά από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων περίμενα καλύτερα, έχω ακούσει ότι είναι απαιτητικό και ανταγωνιστικό.
Πρώτη επιλογή γενικότερα λόγω του οτί εκεί έχει την έδρα του το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας.Επίσης, όρισες την Κρήτη ως πρώτη επιλογή γενικότερα ή για τα φαρμακευτικά που ενδιαφέρουν εμένα προσωπικά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...