Muxu Su
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αν περάσατ στο παγκόσμιο καλή σας επιτυχεία.Στο περσινό πρωτάθλημα, αρχές Φεβρουαρίου πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα χωρις να ξέρουμε τι επρόκειτο να συμβεί μέσα σε 2 μήνες. Λοιπόν: Πρωταθλητριες Ελλάδας, έπειτα στο παγκόσμιο Γαλλία και πολλα τρέλα σκηνικά. Φιλίες συγκινήσεις, τα πάντα! Φέτος συμμετέχει κάποιο σχολειο απο αυτα που ξέρετε! Να συμμετάσχετε!!!
(Από ότι κατάλαβα περάσατε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδη θα εισαι στην κατηγορια των αθλητων? λογω του πρωταθληματος ποδοσφαιρου?Στο περσινό πρωτάθλημα, αρχές Φεβρουαρίου πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα χωρις να ξέρουμε τι επρόκειτο να συμβεί μέσα σε 2 μήνες. Λοιπόν: Πρωταθλητριες Ελλάδας, έπειτα στο παγκόσμιο Γαλλία και πολλα τρέλα σκηνικά. Φιλίες συγκινήσεις, τα πάντα! Φέτος συμμετέχει κάποιο σχολειο απο αυτα που ξέρετε! Να συμμετάσχετε!!!
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Υπόψη οτι το παγκόσμιο του χρόνου διεξάγεται στη Γουατεμαλα. Ξεκινήστε απο τωρα προπονήσεις αδέρφια. ΑΞΊΖΕΙ!
methexys
Τιμώμενο Μέλος

physicscrazy
Δραστήριο μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

Και ναι, παρακάτω εγώ σε δράση. Με τα πράσινα, και να σημειώσω οτι αυτή ήταν μια απο τις δυσκολότερες αποκρούσεις μου. Τρία πέναλτι μου έκαναν τα θηρία απο τις άλλες τις ομάδες, τα 2 τα έπιασα.. Ε μα τι τώρα; Ή είμαστε τερματοφούσκουλες ή δεν είμαστε!

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

Να ρωτησω ολο αυτο ειναι για γυμνασιο η για λυκειο
Δεν είμαι ενήμερη εαν διεξάγονται πρωταθλήματα ποδοσφαίρου για ομάδες γυμνασίου, πάντως για λυκειου σίγουρα, και ειναι και αυτές που αποστέλλονται στα διεθνή δρώμενα. Πάντως εαν δημιουργούνται, ειναι μονο σε εθνικό επιπεδο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.