Livaja10 Νεοφερμένο μέλος Ο Livaja10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 17:48 Ο Livaja10 έγραψε: #1 01-07-20 17:48 Καταφέρατε στα σχολεία σας να πάρετε πίσω τα χρήματα για τις εκδρομές που ακυρωθηκαν?Εμείς έχουμε το μεγαλύτερο ποσό στα χέρια μας αλλά έχουμε δώσει σε πρακτορείο μια προκαταβολή,μπορούμε να την διεκδικήσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 18:25 Ο Viedo έγραψε: #2 01-07-20 18:25 Συγγενικό μου πρόσωπο που τους ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, πήραν όλο το ποσό πίσω. Λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, γιατί να μην μπορείτε να το διεκδικήσετε; Τι σας λέει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Livaja10 Νεοφερμένο μέλος Ο Livaja10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 20:14 Ο Livaja10 έγραψε: #3 01-07-20 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Συγγενικό μου πρόσωπο που τους ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, πήραν όλο το ποσό πίσω. Λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, γιατί να μην μπορείτε να το διεκδικήσετε; Τι σας λέει ; Click για ανάπτυξη... Κάτι για voucher λένε όποτε δε θα χαθούν λεφτά μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: EFAKIT Kostas568 Magigi SlimShady Rene2004 EiriniS20 suaimhneas Memetchi Panagiotis849 Φινεύς Viedo JohnGreek ros Livaja10 lenaki001 Makis7 nucomer Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταφέρατε στα σχολεία σας να πάρετε πίσω τα χρήματα για τις εκδρομές που ακυρωθηκαν?Εμείς έχουμε το μεγαλύτερο ποσό στα χέρια μας αλλά έχουμε δώσει σε πρακτορείο μια προκαταβολή,μπορούμε να την διεκδικήσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 18:25 Ο Viedo έγραψε: #2 01-07-20 18:25 Συγγενικό μου πρόσωπο που τους ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, πήραν όλο το ποσό πίσω. Λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, γιατί να μην μπορείτε να το διεκδικήσετε; Τι σας λέει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Livaja10 Νεοφερμένο μέλος Ο Livaja10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 20:14 Ο Livaja10 έγραψε: #3 01-07-20 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Συγγενικό μου πρόσωπο που τους ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, πήραν όλο το ποσό πίσω. Λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, γιατί να μην μπορείτε να το διεκδικήσετε; Τι σας λέει ; Click για ανάπτυξη... Κάτι για voucher λένε όποτε δε θα χαθούν λεφτά μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συγγενικό μου πρόσωπο που τους ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, πήραν όλο το ποσό πίσω. Λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, γιατί να μην μπορείτε να το διεκδικήσετε; Τι σας λέει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Livaja10 Νεοφερμένο μέλος Ο Livaja10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 20:14 Ο Livaja10 έγραψε: #3 01-07-20 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Συγγενικό μου πρόσωπο που τους ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, πήραν όλο το ποσό πίσω. Λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, γιατί να μην μπορείτε να το διεκδικήσετε; Τι σας λέει ; Click για ανάπτυξη... Κάτι για voucher λένε όποτε δε θα χαθούν λεφτά μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Συγγενικό μου πρόσωπο που τους ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, πήραν όλο το ποσό πίσω. Λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, γιατί να μην μπορείτε να το διεκδικήσετε; Τι σας λέει ; Click για ανάπτυξη... Κάτι για voucher λένε όποτε δε θα χαθούν λεφτά μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.