Σχολικά πρωταθλήματα

Κερδίσαμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κερδίσαμε!
Στις 8 καλύτερες της Ελλάδος!! Άντε καλή πορεία! Εύχομαι να σας κάνουμε και εμείς παρέα! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

5o λυκειο κορυδαλλου στους 4 ειμαστε

Toυ νομού σου;

Πρωταθλητριες του νόμου μας! :D :D
Είμαστε μια από τις καλύτερες 8 στν Ελλάδα. :P

Αποκλειστήκαμε για 5 χρόνια επειδή παίξαμε ξύλο :ropalo: :redface:

με ασπροπυργο παιζατε?

Κανείς για τους τέσσερις?

Κάνω καμ μπακ, καμ μπακ στο θεματακι. Λοιπόν, έχουμε τίποτα φρέσκο; Εννοω καινούργιο αίμα. Πέρυσι, η ομάδα του σχολείου μου (ήμουνα μέλος ζωτικής σημασίας :P ), ήταν η πρωταθλήτρια Ελλαδος. Τον Απρίλη ακολούθησε το παγκόσμιο στη Γαλλία. Ωραίες μερες έζησα! :D Φέτος, οι συμπαικτριες μου προετοιμάζονται πυρετωδώς για να κρατηθούν στην κορυφή! ( δεν είμαι στην ομάδα, ριμαδοπανελληνιες! )
Σας ακούω! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας.Ξέρει κανένας ποτέ αρχίζουν οι αγώνες ποδοσφαίρου,οπως γίνεται κάθε χρόνο τα αθλήματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατι λενε για ιανουαριο...αλλα γενικα ολο το καθυστερουν φετος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέρσι και πρόπερσι είχαν γίνει αρχές Δεκεμβρίου αποτι θυμάμαι

και σ εμας το πανε ολο πισω-πισω αλλα απ οτι λενε τελικα παμε για 15-18 /1

φετος δν εχει παγκοσμιο και το πανε αργα αργα γτ βαριουνται

Ξεκινάει σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων στην Αιτωλοακαρνανία ( δεν ξέρω αν ξεκινάει και σε άλλες περιοχές επίσης!)
Περιττό να πω ότι τα αγόρια της ομάδας μου έχουμε πορωθεί και μιλάμε για συστήματα και γενικότερα για το πώς θα παίξουμε...Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back