Sotiris_Toumpa Νεοφερμένο μέλος Ο !Είδομεν τα πάντα όλα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πυλαία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 13:35 Ο Sotiris_Toumpa: #801 10-01-10 13:35 Ναι ξέρω αφού και για τις οπτικές ίνες έκανα..τρομερά εύκολη εργασία και είναι ένα θέμα που κινεί το ενδιαφέρον της τάξης θαρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 15:26 Η blinky έγραψε: #802 10-01-10 15:26 παιδιά εγω δν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι η εργασία.δηλ. εγω που εχω για το γάλα πως ακριβώς θα είναι η εργασία?σαν έρευνα?απλα πληροφορίες??ας μου πει κάποιος γτ δν έχω καταλάβει τπτ(( ++εχω βρει πολλες πληροφορίες για το γάλα αλλά δν ξέρω αν είναι χρήσημες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 18:40 Η !w@Nn4 έγραψε: #803 10-01-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από blinky: παιδιά εγω δν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι η εργασία.δηλ. εγω που εχω για το γάλα πως ακριβώς θα είναι η εργασία?σαν έρευνα?απλα πληροφορίες??ας μου πει κάποιος γτ δν έχω καταλάβει τπτ(( ++εχω βρει πολλες πληροφορίες για το γάλα αλλά δν ξέρω αν είναι χρήσημες....... Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helonitsa Νεοφερμένο μέλος Η helonitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Η helonitsa: #804 10-01-10 22:43 κανε εργασία για τν νευρικη ανορεξία και τησ επιδρασεισ της στν οργανισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arkouditsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η arkouditsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η arkouditsa: #805 10-01-10 23:52 μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ευκολα θεματα ??? γτ αυτοσ με εχει δωσει δυσκολα οπβσ ραδιοφωνικη τεχνολογια εψαξα και δεν βρηκα γι αυτο προτεινετε κατι......οσο μπορειτε πιο γρηγοραααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η blinky έγραψε: #806 10-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Click για ανάπτυξη... "το γαλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ergasiomanis Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Ο ergasiomanis: #807 11-01-10 00:18 έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ξέρω αφού και για τις οπτικές ίνες έκανα..τρομερά εύκολη εργασία και είναι ένα θέμα που κινεί το ενδιαφέρον της τάξης θαρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 15:26 Η blinky έγραψε: #802 10-01-10 15:26 παιδιά εγω δν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι η εργασία.δηλ. εγω που εχω για το γάλα πως ακριβώς θα είναι η εργασία?σαν έρευνα?απλα πληροφορίες??ας μου πει κάποιος γτ δν έχω καταλάβει τπτ(( ++εχω βρει πολλες πληροφορίες για το γάλα αλλά δν ξέρω αν είναι χρήσημες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 18:40 Η !w@Nn4 έγραψε: #803 10-01-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από blinky: παιδιά εγω δν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι η εργασία.δηλ. εγω που εχω για το γάλα πως ακριβώς θα είναι η εργασία?σαν έρευνα?απλα πληροφορίες??ας μου πει κάποιος γτ δν έχω καταλάβει τπτ(( ++εχω βρει πολλες πληροφορίες για το γάλα αλλά δν ξέρω αν είναι χρήσημες....... Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helonitsa Νεοφερμένο μέλος Η helonitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Η helonitsa: #804 10-01-10 22:43 κανε εργασία για τν νευρικη ανορεξία και τησ επιδρασεισ της στν οργανισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arkouditsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η arkouditsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η arkouditsa: #805 10-01-10 23:52 μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ευκολα θεματα ??? γτ αυτοσ με εχει δωσει δυσκολα οπβσ ραδιοφωνικη τεχνολογια εψαξα και δεν βρηκα γι αυτο προτεινετε κατι......οσο μπορειτε πιο γρηγοραααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η blinky έγραψε: #806 10-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Click για ανάπτυξη... "το γαλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ergasiomanis Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Ο ergasiomanis: #807 11-01-10 00:18 έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά εγω δν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι η εργασία.δηλ. εγω που εχω για το γάλα πως ακριβώς θα είναι η εργασία?σαν έρευνα?απλα πληροφορίες??ας μου πει κάποιος γτ δν έχω καταλάβει τπτ(( ++εχω βρει πολλες πληροφορίες για το γάλα αλλά δν ξέρω αν είναι χρήσημες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 18:40 Η !w@Nn4 έγραψε: #803 10-01-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από blinky: παιδιά εγω δν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι η εργασία.δηλ. εγω που εχω για το γάλα πως ακριβώς θα είναι η εργασία?σαν έρευνα?απλα πληροφορίες??ας μου πει κάποιος γτ δν έχω καταλάβει τπτ(( ++εχω βρει πολλες πληροφορίες για το γάλα αλλά δν ξέρω αν είναι χρήσημες....... Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helonitsa Νεοφερμένο μέλος Η helonitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Η helonitsa: #804 10-01-10 22:43 κανε εργασία για τν νευρικη ανορεξία και τησ επιδρασεισ της στν οργανισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arkouditsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η arkouditsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η arkouditsa: #805 10-01-10 23:52 μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ευκολα θεματα ??? γτ αυτοσ με εχει δωσει δυσκολα οπβσ ραδιοφωνικη τεχνολογια εψαξα και δεν βρηκα γι αυτο προτεινετε κατι......οσο μπορειτε πιο γρηγοραααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η blinky έγραψε: #806 10-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Click για ανάπτυξη... "το γαλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ergasiomanis Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Ο ergasiomanis: #807 11-01-10 00:18 έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blinky: παιδιά εγω δν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα είναι η εργασία.δηλ. εγω που εχω για το γάλα πως ακριβώς θα είναι η εργασία?σαν έρευνα?απλα πληροφορίες??ας μου πει κάποιος γτ δν έχω καταλάβει τπτ(( ++εχω βρει πολλες πληροφορίες για το γάλα αλλά δν ξέρω αν είναι χρήσημες....... Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helonitsa Νεοφερμένο μέλος Η helonitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Η helonitsa: #804 10-01-10 22:43 κανε εργασία για τν νευρικη ανορεξία και τησ επιδρασεισ της στν οργανισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arkouditsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η arkouditsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η arkouditsa: #805 10-01-10 23:52 μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ευκολα θεματα ??? γτ αυτοσ με εχει δωσει δυσκολα οπβσ ραδιοφωνικη τεχνολογια εψαξα και δεν βρηκα γι αυτο προτεινετε κατι......οσο μπορειτε πιο γρηγοραααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η blinky έγραψε: #806 10-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Click για ανάπτυξη... "το γαλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ergasiomanis Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Ο ergasiomanis: #807 11-01-10 00:18 έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανε εργασία για τν νευρικη ανορεξία και τησ επιδρασεισ της στν οργανισμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arkouditsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η arkouditsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:52 Η arkouditsa: #805 10-01-10 23:52 μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ευκολα θεματα ??? γτ αυτοσ με εχει δωσει δυσκολα οπβσ ραδιοφωνικη τεχνολογια εψαξα και δεν βρηκα γι αυτο προτεινετε κατι......οσο μπορειτε πιο γρηγοραααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η blinky έγραψε: #806 10-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Click για ανάπτυξη... "το γαλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ergasiomanis Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Ο ergasiomanis: #807 11-01-10 00:18 έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ευκολα θεματα ??? γτ αυτοσ με εχει δωσει δυσκολα οπβσ ραδιοφωνικη τεχνολογια εψαξα και δεν βρηκα γι αυτο προτεινετε κατι......οσο μπορειτε πιο γρηγοραααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η blinky έγραψε: #806 10-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Click για ανάπτυξη... "το γαλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ergasiomanis Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Ο ergasiomanis: #807 11-01-10 00:18 έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου; Click για ανάπτυξη... "το γαλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ergasiomanis Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:18 Ο ergasiomanis: #807 11-01-10 00:18 έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχω μια εργασία για την τεχνολογία με θέμα ph εδάφους και ανάπτυξη φυτών μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:59 Ο giannis dog: #808 11-01-10 00:59 εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εχω διαλεξει θεμα ''αγωνιστικα αυτοκινητα'' και ο θεος βοηθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Ο Μ!ke$ έγραψε: #809 11-01-10 19:15 Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εγω πηρα την παρακατω εργασια [FONT="]Τίτλος: “Σχεδιασμός - Λειτουργία Των Υβριδικών Αυτοκινήτων, Η Περιβαλλοντική Τους Απόδοση Και Νόμοι Που Ισχύουν”[/FONT] κ δν μπορω να βρω μεταβλητες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A_myrto Νεοφερμένο μέλος Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 19:47 Η A_myrto έγραψε: #810 11-01-10 19:47 νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 21:13 Ο antwwwnis: #811 11-01-10 21:13 εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω κανω μια για τους ηλιακους πυργους...τωρα τι ερωτηματολογιο βγαινει απο αυτοαφηστε το.μαλλον θα κανουμε μια προχειρη μακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μ!ke$ Νεοφερμένο μέλος Ο Μ!ke$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:13 Ο Μ!ke$ έγραψε: #812 12-01-10 17:13 Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από A_myrto: νομιζω οτι το θεμα ανηκει στις δυσκολες περιπτωσεις της περιγραφης ερευνας οπου το αιτιο(ανεξαρτητη μεταβλητη) και το αποτελεσμα (εξαρτημενη) δεν ειναι σιγουρα.παρολα αυτα νομιζω οτι οτι ο τιτλος θα επρεπε να ηταν"σχεδιασμος -λειτουργια των υβριδικων αυτοκινητων σε σχεση με τξην περιβαλλοντικη τους αποδοση"ετσι ωστε να μπορεις να ερευνησεις τον τροπο σχεδισμου σε σχεση με τους ρυπους......................αλλα δεν ξερω τι να σου πω.κανεις αλλη γνωμη? Click για ανάπτυξη... δηλαδη δεν υπαρχουν μεταβλητες για την εργασια μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 6ri6OR1AN Νεοφερμένο μέλος Η anna 6ri6OR1AN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 17:52 Η anna 6ri6OR1AN: #813 12-01-10 17:52 ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενα καλο θεμα εινια η τεχνολογια! αλλα αν διαβασεις εργασιεσ παιδιων απο τν ταξη μ θα παιθανεις απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Kate* Νεοφερμένο μέλος Η *Kate* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:39 Η *Kate* έγραψε: #814 12-01-10 23:39 Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμεις πρεπει να διαλεξουμε μια πειραματικη εργασια για να μπορεσουμε να το κανουμε και σαν πειραμα...Θελω κατι προτοτυπο και σχετικα ευκολο...Εχει να προτεινει κανεις τπτ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η roseberry: #815 13-01-10 15:31 ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενα καλο θεμα επισης θα ηταν τα υβριδικα αυτοκινητα! την κανει ο αδελφος μου ! εγω την τελειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:53 Η fanny έγραψε: #816 13-01-10 15:53 ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.EmMa Νεοφερμένο μέλος Η MaRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:58 Η Dr.EmMa έγραψε: #817 13-01-10 17:58 εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παιδια πηρα κατι καπως περιεργο..αλλα γουσταρω..δν θα τ εχει κανει κανεις "εγκληματικοτητα και γονιδια"..ολοι κανουν καπνισμα,ναρκωτικα ,aids..κλπ..ημουν αναμεσα σε αυτο,τη μουσικη ως θεραπεια κ τν μεγαλη απηχηση του ποδοσφαιρου...πως σας φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:48 Η fanny έγραψε: #818 13-01-10 22:48 σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σας παρακαλώ πολύ παιδιά,βοειθήστε,είναι πολύ μεγάλη ανάγκη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:50 Η X-FILER έγραψε: #819 13-01-10 22:50 Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fanny: ρε παιδια βοειθηστε λιγο... ειμαι νεα στο site και χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας... εχω σαν εργασια τεχνολογιας το taekwondo και σαν εργασια γρασεπ τα οικολογικα επαγγελματα της καποδιστριακης σχολης αθηνων... μπορειτε να με βοηθησετε να βρω πληροφοριες ως προς τη δομη και το υλικο??? Click για ανάπτυξη... google is your friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanny Νεοφερμένο μέλος Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η fanny έγραψε: #820 13-01-10 22:55 ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι,αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω στο google... έχω πατήσει διάφορα και δεν μου βρίσκει κάτι... μπορείτε να με βοειθήσετε λίγο σας παρακαλώ πολύ??? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.