Εμένα το μάθημα της Τεχνολογίας μου άρεσε πάρα πολύ:
-Καταρχήν μάθαμε τί είναι τεχνολογία, την ιστορία της τεχνολογίας καθώς και το μέλλον της.
-Μάθαμε να οργανωνόμαστε π.χ. ποιός θα φτιάξει τι, σε ποιό χρονικό όριο, πώς θα δουλέψουμε για να βρούμε πληροφορίες, πώς θα συντάξουμε εργασία (πράγμα καλό καθώς τα πανεπιστήμια λειτουργούν με εργασίες, οπότε μαι εξικοίωση δε βλάπτει)
-Ενασχολούμαστε με κατασεκυές και μακέτες πράγμα πολύ ωραίο και δημιουργικό μέσα από το στείρο μάθημα άλλων μαθημάτων και του παπαγαλίστικου χαρακτήρα
-Επίσης μας έμαθε να οργανωνόμαστε σε ομάδες και τελικώς να καταλάβουμε πως όταν συνεργαστούμε όλοι μαζί και αποφασίσουμε να φτιάξουμε κάτι (βιομηχανική μονάδα, συσκευή κλπ), μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. ΚΑι νομίζω σε όλυος άρεσε στο τέλος της χρονιάς είδε πράγματα να υλοποιούνται. ΤΗ βιομηχανική μου μονάδα ακόμη την έχω και υπερηφανεύομαι!!!
Αλλά ούτε ο καθηγητής φταίει. Το υπουργείο φταίει που ένα μάθημα νορμάλ έβαλε και αυτό το καταστρατηγεί με το να το κάνουν άλλοι καθηγητές ή να μην το οργανώνει σωστά. Π.χ. τα υλικά των κατασεκυών μόνοι μας τα πληρώσαμε ή βοηθούσε ο σύλλογος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.