Xristina06. Νεοφερμένο μέλος Η Xristina06. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 18:45 Η Xristina06.: #1 29-06-24 18:45 Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 18:49 Η Kate1914 έγραψε: #2 29-06-24 18:49 Αν και δε γνωρίζω για να σου πω με σιγουριά, νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Σε κάθε σχολή οι εισαγόμενοι είναι "μεικτοί" να το πω. Ας πει και κάποιος άλλος αν ξέρει, αλλά εμένα αυτό τέρμα κουλό μου φαίνεται, προσωπικά το αποκλείω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 19:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 29-06-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και δε γνωρίζω για να σου πω με σιγουριά, νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Σε κάθε σχολή οι εισαγόμενοι είναι "μεικτοί" να το πω. Ας πει και κάποιος άλλος αν ξέρει, αλλά εμένα αυτό τέρμα κουλό μου φαίνεται, προσωπικά το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολουμε με τις σχολες αυτες αλλα κατι πηρε το ματι μου οτι τα κοριτσια ναι πανε μεν με τα αγορια αλλα οχι σε ολες τις σχολες διοτι προφανως θα πρεπει να υπαρχουν και καποιες ειδικες συνθηκες ... πχ γυναικες ομαδαρχες. Αν ομως χριστινα γραψει εκει στο υποφορουμ των αστυνομικων αυτοι ξερουν. Student_21 Νεοφερμένο μέλος Ο Student_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 20:31 Ο Student_21: #4 29-06-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρα μέσα ; elenh33 Νεοφερμένο μέλος Η elenh33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 13:52 Η elenh33 έγραψε: #5 30-06-24 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Ναι αλήθευει συνήθως δεν παίρνουν γυναίκες εκεί. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 01:41 Ο Arianara S3: #6 02-07-24 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Το Ρεθυμνο ειναι η σχολη που δεν εχει παρει ποτέ γυναικες. Μια περιοδο δεν επαιρνε μαλιστα ουτε η Κομοτηνη. Επαιρνε μονο το Διδυμοτειχο. Τωρα μονο το Ρεθυμνο, παιρνει μονο αντρες οπως εκανε παντα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo giannis062006 098 Konstantis_X sofia1 Pete Alex81 Pavetas shuuu Γιώργος Ζ Xristina06. Arianara S3 marry.pp loko21 marina.marina Student_21 constansn Φινεύς GeorgePap2003 Kate1914 Eleni123- phleidhs TKTKTK elenh33 iiTzArismaltor_ giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει?
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 18:49 Η Kate1914 έγραψε: #2 29-06-24 18:49 Αν και δε γνωρίζω για να σου πω με σιγουριά, νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Σε κάθε σχολή οι εισαγόμενοι είναι "μεικτοί" να το πω. Ας πει και κάποιος άλλος αν ξέρει, αλλά εμένα αυτό τέρμα κουλό μου φαίνεται, προσωπικά το αποκλείω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 19:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 29-06-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και δε γνωρίζω για να σου πω με σιγουριά, νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Σε κάθε σχολή οι εισαγόμενοι είναι "μεικτοί" να το πω. Ας πει και κάποιος άλλος αν ξέρει, αλλά εμένα αυτό τέρμα κουλό μου φαίνεται, προσωπικά το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολουμε με τις σχολες αυτες αλλα κατι πηρε το ματι μου οτι τα κοριτσια ναι πανε μεν με τα αγορια αλλα οχι σε ολες τις σχολες διοτι προφανως θα πρεπει να υπαρχουν και καποιες ειδικες συνθηκες ... πχ γυναικες ομαδαρχες. Αν ομως χριστινα γραψει εκει στο υποφορουμ των αστυνομικων αυτοι ξερουν. Student_21 Νεοφερμένο μέλος Ο Student_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 20:31 Ο Student_21: #4 29-06-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρα μέσα ; elenh33 Νεοφερμένο μέλος Η elenh33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 13:52 Η elenh33 έγραψε: #5 30-06-24 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Ναι αλήθευει συνήθως δεν παίρνουν γυναίκες εκεί. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 01:41 Ο Arianara S3: #6 02-07-24 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Το Ρεθυμνο ειναι η σχολη που δεν εχει παρει ποτέ γυναικες. Μια περιοδο δεν επαιρνε μαλιστα ουτε η Κομοτηνη. Επαιρνε μονο το Διδυμοτειχο. Τωρα μονο το Ρεθυμνο, παιρνει μονο αντρες οπως εκανε παντα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo giannis062006 098 Konstantis_X sofia1 Pete Alex81 Pavetas shuuu Γιώργος Ζ Xristina06. Arianara S3 marry.pp loko21 marina.marina Student_21 constansn Φινεύς GeorgePap2003 Kate1914 Eleni123- phleidhs TKTKTK elenh33 iiTzArismaltor_ giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και δε γνωρίζω για να σου πω με σιγουριά, νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Σε κάθε σχολή οι εισαγόμενοι είναι "μεικτοί" να το πω. Ας πει και κάποιος άλλος αν ξέρει, αλλά εμένα αυτό τέρμα κουλό μου φαίνεται, προσωπικά το αποκλείω.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 19:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 29-06-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και δε γνωρίζω για να σου πω με σιγουριά, νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Σε κάθε σχολή οι εισαγόμενοι είναι "μεικτοί" να το πω. Ας πει και κάποιος άλλος αν ξέρει, αλλά εμένα αυτό τέρμα κουλό μου φαίνεται, προσωπικά το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολουμε με τις σχολες αυτες αλλα κατι πηρε το ματι μου οτι τα κοριτσια ναι πανε μεν με τα αγορια αλλα οχι σε ολες τις σχολες διοτι προφανως θα πρεπει να υπαρχουν και καποιες ειδικες συνθηκες ... πχ γυναικες ομαδαρχες. Αν ομως χριστινα γραψει εκει στο υποφορουμ των αστυνομικων αυτοι ξερουν. Student_21 Νεοφερμένο μέλος Ο Student_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 20:31 Ο Student_21: #4 29-06-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρα μέσα ; elenh33 Νεοφερμένο μέλος Η elenh33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 13:52 Η elenh33 έγραψε: #5 30-06-24 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Ναι αλήθευει συνήθως δεν παίρνουν γυναίκες εκεί. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 01:41 Ο Arianara S3: #6 02-07-24 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Το Ρεθυμνο ειναι η σχολη που δεν εχει παρει ποτέ γυναικες. Μια περιοδο δεν επαιρνε μαλιστα ουτε η Κομοτηνη. Επαιρνε μονο το Διδυμοτειχο. Τωρα μονο το Ρεθυμνο, παιρνει μονο αντρες οπως εκανε παντα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo giannis062006 098 Konstantis_X sofia1 Pete Alex81 Pavetas shuuu Γιώργος Ζ Xristina06. Arianara S3 marry.pp loko21 marina.marina Student_21 constansn Φινεύς GeorgePap2003 Kate1914 Eleni123- phleidhs TKTKTK elenh33 iiTzArismaltor_ giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και δε γνωρίζω για να σου πω με σιγουριά, νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Σε κάθε σχολή οι εισαγόμενοι είναι "μεικτοί" να το πω. Ας πει και κάποιος άλλος αν ξέρει, αλλά εμένα αυτό τέρμα κουλό μου φαίνεται, προσωπικά το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολουμε με τις σχολες αυτες αλλα κατι πηρε το ματι μου οτι τα κοριτσια ναι πανε μεν με τα αγορια αλλα οχι σε ολες τις σχολες διοτι προφανως θα πρεπει να υπαρχουν και καποιες ειδικες συνθηκες ... πχ γυναικες ομαδαρχες. Αν ομως χριστινα γραψει εκει στο υποφορουμ των αστυνομικων αυτοι ξερουν.
Student_21 Νεοφερμένο μέλος Ο Student_21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2024 στις 20:31 Ο Student_21: #4 29-06-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρα μέσα ; elenh33 Νεοφερμένο μέλος Η elenh33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 13:52 Η elenh33 έγραψε: #5 30-06-24 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Ναι αλήθευει συνήθως δεν παίρνουν γυναίκες εκεί. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 01:41 Ο Arianara S3: #6 02-07-24 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Το Ρεθυμνο ειναι η σχολη που δεν εχει παρει ποτέ γυναικες. Μια περιοδο δεν επαιρνε μαλιστα ουτε η Κομοτηνη. Επαιρνε μονο το Διδυμοτειχο. Τωρα μονο το Ρεθυμνο, παιρνει μονο αντρες οπως εκανε παντα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo giannis062006 098 Konstantis_X sofia1 Pete Alex81 Pavetas shuuu Γιώργος Ζ Xristina06. Arianara S3 marry.pp loko21 marina.marina Student_21 constansn Φινεύς GeorgePap2003 Kate1914 Eleni123- phleidhs TKTKTK elenh33 iiTzArismaltor_ giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρα μέσα ;
elenh33 Νεοφερμένο μέλος Η elenh33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 13:52 Η elenh33 έγραψε: #5 30-06-24 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Ναι αλήθευει συνήθως δεν παίρνουν γυναίκες εκεί. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 01:41 Ο Arianara S3: #6 02-07-24 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Το Ρεθυμνο ειναι η σχολη που δεν εχει παρει ποτέ γυναικες. Μια περιοδο δεν επαιρνε μαλιστα ουτε η Κομοτηνη. Επαιρνε μονο το Διδυμοτειχο. Τωρα μονο το Ρεθυμνο, παιρνει μονο αντρες οπως εκανε παντα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Ναι αλήθευει συνήθως δεν παίρνουν γυναίκες εκεί.
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2024 στις 01:41 Ο Arianara S3: #6 02-07-24 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Το Ρεθυμνο ειναι η σχολη που δεν εχει παρει ποτέ γυναικες. Μια περιοδο δεν επαιρνε μαλιστα ουτε η Κομοτηνη. Επαιρνε μονο το Διδυμοτειχο. Τωρα μονο το Ρεθυμνο, παιρνει μονο αντρες οπως εκανε παντα.
Αρχική Δημοσίευση από Xristina06.: Καλησπερα ξερετε για την σχολη αστυφυλακων σε ποιες περιοχες περνανε οι γυναικες?Εμενα θα με ενδιεφερε το Ρεθυμνο αλλα εχω ακουσει οτι ειναι μονο για αντρες.Αυτο αληθευει? Click για ανάπτυξη... Το Ρεθυμνο ειναι η σχολη που δεν εχει παρει ποτέ γυναικες. Μια περιοδο δεν επαιρνε μαλιστα ουτε η Κομοτηνη. Επαιρνε μονο το Διδυμοτειχο. Τωρα μονο το Ρεθυμνο, παιρνει μονο αντρες οπως εκανε παντα.