Σχολή στα 30;

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3,916 μηνύματα.
Μήπως επειδή το κόστος ζωής στην επαρχία είναι Συνήθως χαμηλότερο;(όχι πως δικαιολογείται κ πάλι)
Συμφωνώ, αλλά στην Θεσσαλονίκη πχ δεν νομίζω να είναι πολύ διαφορετικά από την πρωτεύουσα σε ενοίκια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ε καλά στην Ελλάδα τι να περιμένουμε. μόνο οι αισθητικοι και οι κομμωτές πληρώνονται καλά
Πλάκα πλάκα γελάμε εμείς αλλά οι νυχουδες ένα σχέδιο σε κάνουν 1-2 ώρες και ρουφάνε το 50ρικο, οι κομμωτές 20 λεπτά και θέλουν και 20ρικο. Τζάμπα τριγυρνάμε στα πανεπιστήμια 😂
 

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 835 μηνύματα.
Απ οτι φαινεται, αυτο που σε ενδιαφερει κυριως ειναι να βιωσεις την εμπειρια των σπουδων σε πανεπιστημιο, διοτι λογικα τελειωσες ΙΕΚ και σου χει μεινει απωθημενο.

Ομως απ τη στιγμη που βλεπεις οτι δε γινεται να αφησεις τη δουλεια σου για τις σπουδες, μιας και οποιαδηποτε σχολη και να επιλεξεις, οσο και λιγα εργαστηρια να εχει, θα τυχει να συμπεσει με τη δουλεια σου και θα χεις προβλημα να ανταπεξελθεις σε ενα απ τα δυο, γιατι λοιπον δεν κοιτας να γραφτεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), που θα σου προσφερει ευελιξια και λογικα καλυπτει καποιες απ τις επιστημες που σε ενδιαφερουν?

Ετσι θα εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις οσα μαθηματα μπορεις εσυ να καλυψεις στη χρονια και θα δουλευεις παραλληλα χωρις να γινεις χιλια κομματια.

 

roud

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 274 μηνύματα.
φυσική, χημεία (θετικές επιστήμες κατά βάση δηλαδή). Θα πήγαινα σε άλλες σχολές αν δεν μπορούσα λόγω ωραρίων (γιατί θέλω οπωσδήποτε να τελειώσω πανεπιστήμιο).
Το ^θελω να τελειώσω πανεπιστημιο^ κοιτά το λιγο ….
Αν είναι ενα ´κομπλεξ´ του …ήμουν ΤΕΙ … τότε δεν πας για τους σωστούς λόγους , αν θες να μάθεις μια δεύτερη τέχνη / επιστήμη κλπ είναι άλλο αυτό

η σχολη οδοντικής τεχνολογίας είναι πλέον πανεπιστημιακή , ακριβώς ίδιος χώρος στο πανεπιστήμιο δυτικής Αττική (πρωιν ΤΕΙ Αθήνας) …ίδιο σχεδόν προγραμμα σπουδών ….μια λεξούλα αλλαζει στο πτυχίο .

απο εκεί και πέρα ψάξε όλα τα τμήματα που υπάρχουν να δεις λίγο τα ενδιαφέροντα σου αν δεν θες κατι συγκεκριμένο
τωρα λογια του τύπου πάω και θεωρητική σχολη ενώ ήμουν υγείας απλά για να λεει το χαρτί πανεπιστήμιο ….δεεεεν😢
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Απ οτι φαινεται, αυτο που σε ενδιαφερει κυριως ειναι να βιωσεις την εμπειρια των σπουδων σε πανεπιστημιο, διοτι λογικα τελειωσες ΙΕΚ και σου χει μεινει απωθημενο.
λογικά ΤΕΙ οδοντικής
που το 2018 ενσωματώθηκε ως κατεύθυνση στο τμήμα Βιοιατρικων Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top