Toskani Νεοφερμένο μέλος Η Toskani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2024 στις 13:03 Η Toskani έγραψε: #1 18-10-24 13:03 Καλησπέρα. Είναι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή κινηματογράφου ΑΠΘ. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει στο κομμάτι της θεωρίας πως γίνονται οι ερωτήσεις. Είναι ανάλυση η έχει και multiple choices; Και στο κομμάτι της γραφής πόσες λέξεις θέλουν ; Ευχαριστώ πολύ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2024 στις 13:05 Η Εριφύλη έγραψε: #2 18-10-24 13:05 ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: - Πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων - Πτυχιούχων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από το... www.film.auth.gr Εδώ τα λέει όλα! Toskani Νεοφερμένο μέλος Η Toskani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 08:59 Η Toskani έγραψε: #3 19-10-24 08:59 Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 12:23 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-10-24 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Toskani: Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Click για ανάπτυξη... Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Η λογική μου λέει ότι θέλει ανάλυση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Jauahahwiwisjs astroskoni Toskani savvas l Corfu kitty AggelikiGr iew Εριφύλη constansn jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα. Είναι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή κινηματογράφου ΑΠΘ. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει στο κομμάτι της θεωρίας πως γίνονται οι ερωτήσεις. Είναι ανάλυση η έχει και multiple choices; Και στο κομμάτι της γραφής πόσες λέξεις θέλουν ; Ευχαριστώ πολύ
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2024 στις 13:05 Η Εριφύλη έγραψε: #2 18-10-24 13:05 ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: - Πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων - Πτυχιούχων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από το... www.film.auth.gr Εδώ τα λέει όλα! Toskani Νεοφερμένο μέλος Η Toskani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 08:59 Η Toskani έγραψε: #3 19-10-24 08:59 Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 12:23 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-10-24 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Toskani: Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Click για ανάπτυξη... Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Η λογική μου λέει ότι θέλει ανάλυση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Jauahahwiwisjs astroskoni Toskani savvas l Corfu kitty AggelikiGr iew Εριφύλη constansn jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: - Πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων - Πτυχιούχων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από το... www.film.auth.gr Εδώ τα λέει όλα!
Toskani Νεοφερμένο μέλος Η Toskani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 08:59 Η Toskani έγραψε: #3 19-10-24 08:59 Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 12:23 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-10-24 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Toskani: Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Click για ανάπτυξη... Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Η λογική μου λέει ότι θέλει ανάλυση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2024 στις 12:23 Η Εριφύλη έγραψε: #4 19-10-24 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Toskani: Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Click για ανάπτυξη... Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Η λογική μου λέει ότι θέλει ανάλυση
Αρχική Δημοσίευση από Toskani: Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση Click για ανάπτυξη... Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Η λογική μου λέει ότι θέλει ανάλυση