Toskani
Νεοφερμένο μέλος
Η Toskani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

18-10-24

13:03
Καλησπέρα. Είναι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή κινηματογράφου ΑΠΘ. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει στο κομμάτι της θεωρίας πως γίνονται οι ερωτήσεις. Είναι ανάλυση η έχει και multiple choices; Και στο κομμάτι της γραφής πόσες λέξεις θέλουν ;
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

18-10-24

13:05

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Για το ακάδ. έτος 2024-2025 οι αιτήσεις θα υποβληθούν, μέσα στην προθεσμία που ορίζει ο νόμος, 1-15 Νοεμβρίου 2024, στο https://enrollment.auth.gr/ επιλέγοντας επίπεδο σπουδών: Προπτυχιακό και Πρόγραμμα Σπουδών: ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – Αίτηση – Αντίγραφο πτυχίου ή...

Εδώ τα λέει όλα!
Toskani
Νεοφερμένο μέλος
Η Toskani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

19-10-24

08:59
Ευχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-10-24

12:23
Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Η λογική μου λέει ότι θέλει ανάλυσηΕυχαριστώ αυτά τα ειδα και εγώ απλά ρωτάω οι ερωτήσεις στην θεωρία σε τι τύπο είναι αν έχει ανάλυση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...