Σχολή για μετρ;

NikosVertis

Νεοφερμένος

Ο NikosVertis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Το ξέρω οτι είναι λίγο περίεργο αλλα θα ηθελα να μάθω αμα ξέρει κανεις φυσικά σε τι σχολη θα πρεπει να παω για να αναλαβω μολις τελειωσω χρέη μετρ σε νυχτερινο κεντρο, κλαμπ κλπ... Ευχαριστώ....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
:D Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! :D
Κανονικά, για να γίνεις maitre σε καλό εστιατόριο ή κάτι αντίστοιχο, θέλεις 7 χρόνια προυπηρεσία σε σέρβις/μπαρ/μπουφε/υποδοχή (με ένσημα και σε "καλά" μαγαζία).
Για να γίνεις maitre σε μπουζούκια, θέλεις αρκετούς γνωστούς στο χώρο (καλές δημόσιες σχέσεις) και προυπηρεσία σε υποδοχή/μπαρ/κλπ για αρκετό καιρό. Επίσης θέλεις πολύ προσεγμένη εμφάνιση, καλή διαχειριση, υπευθυνότητα και τα σχετικά. Πρέπει να έχεις ένα όνομα στο χώρο, δεν γίνεσαι έτσι απλά. Επίσης πρέπει να είσαι πάνω από 25 και να δουλέυεις τα προηγούμενα χρόνια σε κάτι αντίστοιχο ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται και να έχεις έναν κύκλο.
Για να γίνεις μετρ σε club και bar είναι πιό εύκολο, γιατί εκεί τους αλλάζουν για πλάκα (αυτό σημαίνει ότι κι εσύ αμα δεν τους κάνεις, σε διώχνουν και παίρνουν άλλο, πράγμα που δεν γίνεται εύκολα στα μπουζούκια και στα καλά εστιατόρια/ξενοδοχεία που είναι πιό σοβαρά και "καθαρά" τα πράγματα). Εκεί θέλει απλά να έχεις μια ιδέα για την δουλειά και αρκετούς γνωστούς για να σε πάρουν. Για να σε κρατήσουν όμως, πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι διάφορες απαιτητικές καταστάσεις που θα προκύψουν.
Με άλλα λόγια, κανείς δεν μπορεί να σε μάθει πως να είσαι σωστός μετρ. Πρέπει να "το' χεις" και να δουλέψεις αρκετό καιρό σε μαγαζιά για να τελειοποιήσεις αυτό που ίσως "έχεις".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bugatti_Veyron

Νεοφερμένος

Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Φιλε μου,τωρα αυτο το "επάγγελμα" δεν είναι σοβαρό, και μπορεί να γίνει ο καθένας αρκεί να εχεις πάει σε κάποιο κλαμπ τυπου W Dc αρκετές φορές και να σε κάνουν μετρ τυπου φέρε κόσμο και θα σου πουλάμε το μπουκάλι 70 και εσυ δωστο οσο θές (συνήθως 90) και κρατάς 20 τουλάχιστον,το θέμα ειναι πως εχουν γίνει πάρα πολυ σε σημείο να βλέπω στο φβ πως εχει γεμίσει ο τόπος...αν είσαι καλός εκει τοτε σου κάνουν την πρόταση και για μετρ με κανονικό μισθό και ενσημα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top