Evelynne Νεοφερμένο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 14:37 Η Evelynne έγραψε: #1 26-01-25 14:37 Καλησπέρα παιδιά και καλή εξεταστική σε όλους. Έχω την εξής απορία: αν φοιτητής σε ΑΕΙ κάνει 10% για σχολή πυροσβεστών (όχι αξιωματικών) και εισαχθεί, μπορεί να παραμείνει και φοιτητής της σχολής του ΑΕΙ ή πρέπει αναγκαστικά να διαγραφεί από αυτήν για να μπει στην πυροσβεστική; Και αν όχι, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό που περιγράφω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο Guest 765889: #2 26-01-25 14:46 Όχι. Πρέπει να διαγραφεί. Evelynne Νεοφερμένο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:45 Η Evelynne έγραψε: #3 04-02-25 10:45 Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-25 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη Click για ανάπτυξη... τι ζητηματα εχεις? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eleniz Eleni123- soudos Vagelis30 Γιώργος Ζ nikfis m.b. giorgis18 panpen Panos blg voul.tour antonis97 Corfu kitty louminis Paragontas7000 shuuu bibliofagos jo06 Evelynne Angelikaaa E.Z jellojina Kzaro userguest charmander Mapz andromaxh07 Scandal gegeorgiou90 Praxis MarcoReus Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά και καλή εξεταστική σε όλους. Έχω την εξής απορία: αν φοιτητής σε ΑΕΙ κάνει 10% για σχολή πυροσβεστών (όχι αξιωματικών) και εισαχθεί, μπορεί να παραμείνει και φοιτητής της σχολής του ΑΕΙ ή πρέπει αναγκαστικά να διαγραφεί από αυτήν για να μπει στην πυροσβεστική; Και αν όχι, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό που περιγράφω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο Guest 765889: #2 26-01-25 14:46 Όχι. Πρέπει να διαγραφεί. Evelynne Νεοφερμένο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:45 Η Evelynne έγραψε: #3 04-02-25 10:45 Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-25 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη Click για ανάπτυξη... τι ζητηματα εχεις? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eleniz Eleni123- soudos Vagelis30 Γιώργος Ζ nikfis m.b. giorgis18 panpen Panos blg voul.tour antonis97 Corfu kitty louminis Paragontas7000 shuuu bibliofagos jo06 Evelynne Angelikaaa E.Z jellojina Kzaro userguest charmander Mapz andromaxh07 Scandal gegeorgiou90 Praxis MarcoReus Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Evelynne Νεοφερμένο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:45 Η Evelynne έγραψε: #3 04-02-25 10:45 Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-25 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη Click για ανάπτυξη... τι ζητηματα εχεις? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-25 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη Click για ανάπτυξη... τι ζητηματα εχεις?
Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς θέλω να μάθω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μου λύσει τα ζητήματα περί τρόπου εισαγωγής στην πυροσβεστική Ακαδημία. Στην ιστοσελίδα της σχολής δεν υπάρχει τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πού μπορώ να απευθυνθώ. Έχω σκεφτεί μήπως πάρω στο υπουργείο προστασίας του πολιτη Click για ανάπτυξη... τι ζητηματα εχεις?