VirusX2
Νεοφερμένο μέλος

ετσι αποφασισα να κανω τον πρωτο χρονο εδω και μετα βλεποντασ..
ποια ειναι οι γνωμη σας.. να κανω την μεταγραφη η οχι...? ας μασ πουν κυριως παιδια απο το απθ... Ευχαριστω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

απροσωπα δεν ειναι ισα ισα αν ενδιαφερεσαι υπαρχουν καθηγητες αρκετα ψαγμενοι που καθονται κ συζητανε μετα το μαθημα
αν κ στο κατω κατω δεν εισαι πια στο σχολειο οπου σε ξερουν με το ονομα σου
αν κανεις ομως τον 1ο χρονο ξανθη κ παρεις μεταγραφη τον 2ο δεν θα εχεις χασει μια χρονια??> αν ειναι ετσι εγω προσωπικα δεν θα το εκανα.
παντως μπορεις ανετα να ερθεις οποτε θες να παρακολουθησεις μαθηματα στο απθ για να δεις κ μονος τι παιζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VirusX2
Νεοφερμένο μέλος

agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

τοτε απλα ελα να δεις πως ειναι το απθ κ κρινε αναλογα

παναγιωτης123
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

δεν καταλαβαινω την ερωτηση μπορεις να επαναλαβεις...

Προφανως το ΕΜΠ και το ΑΠΘ ειναι καλυτερα σε θεμα εγκαταστασεων και -ισως- και καθηγητων-τουλαχιστον σαν ονοματα-απλα το μονο αρνητικο τους ειναι οτι εχουν πολλα περισσοτερα ατομα απο οτι στο ΔΠΘ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παναγιωτης123
Νεοφερμένο μέλος

steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ροες αν εννοεις τις κατευθυνσεις που πρεπει να επιλεξεις στο 6ο εξαμηνο εχουμε τον ηλεκτρονικο,τον τηλεπικοινωνιακο και τον ενεργειακο.Πολλες λεπτομερειες δεν γνωριζω γιατι ακομα 1ο ετος ειμαι.Ε και απο ερευνες οσο να'ναι το ΑΠΘ πρεπει να εχει κατι περισσοτερο χωρις παλι να ειμαι σιγουρος...εχουμε ομως πολυ καλες εγκαταστασεις γενικα ως τμημα.
παναγιωτης123
Νεοφερμένο μέλος

Καλα και εμεις φετος ειμαστε πολλα παιδια,χωρις να ξερω για το ΑΠΘ,εχουμε ενα θεματακι με τα εργαστηρια που δεν χωραμε και οι 250.
Ροες αν εννοεις τις κατευθυνσεις που πρεπει να επιλεξεις στο 6ο εξαμηνο εχουμε τον ηλεκτρονικο,τον τηλεπικοινωνιακο και τον ενεργειακο.Πολλες λεπτομερειες δεν γνωριζω γιατι ακομα 1ο ετος ειμαι.Ε και απο ερευνες οσο να'ναι το ΑΠΘ πρεπει να εχει κατι περισσοτερο χωρις παλι να ειμαι σιγουρος...εχουμε ομως πολυ καλες εγκαταστασεις γενικα ως τμημα.
Σπουδαζεις ΗΜΜΥ ΔΠΘ αν καταλαβα καλα.Θα μου το προτεινες το τμημα δηλαδη,γτ ειμαι αναμεσα σε ΑΠΘ και ΔΠΘ δεν ξερω τι να διαλεξω

steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα αμα εχεις την δυνατοτητα να περασεις στο ΑΠΘ(γιατι εγω δεν το επιασα)δες μηπως το δηλωσεις πριν την Ξανθη.Και εδω να περασεις ομως δεν θα βγεις χαμενος σε καμια περιπτωση.
παναγιωτης123
Νεοφερμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

ναι οκ για ροες ξερω λιγο περισσοτερα.Ροες υπαρχουν βασικα οι ενεργειακοι,τηλεεπικοινωνιες και ηλεκτρονικη.Περα απο αυτους υπαρχουν και υποκατηγοριες οπως για παραδειγμα καποιο παλικαρι που θελει να παει για ρομποτικη θα διαλεξει ηλεκτρονικος και μετα παλι με την επιλογη μαθηματων παραιτερω εξειδικευση.Γενικα δεν ξερω και τοσο αναλυτικα δυστυχως το μονο που γνωριζω ειναι οτι η Ξανθη εχει τις περισσοτερες ροες απο ορισμενα ΗΜΜΥ οπως της Πατρας που υπαρχουν(μας το εχουν πει αρκετοι καθηγητες).Αν ηταν θα πηγαινα Σαλονικη αλλα δεν την επιασα,την ειχα δηλωσει απο πανω....Λογικα ροες θα εννοωΓιατι θεωρεις αρνητικο το οτι εχει πολλα ατομα?
Ευχαριστω για την ανταποκρισει!
![]()
270 νομιζω ειμαστε αλλα και παλι ναι εχεις δικιο παραειμαστε πολλα ατομα.Εργαστηρια απλα τα μισα εχουν κοπει...Καλα και εμεις φετος ειμαστε πολλα παιδια,χωρις να ξερω για το ΑΠΘ,εχουμε ενα θεματακι με τα εργαστηρια που δεν χωραμε και οι 250.
συμφωνω και νομιζω ειναι θεμα επιχορηγησεων αυτο που σιγουρα το ΔΠΘ εχει παραπανω...Ε και απο ερευνες οσο να'ναι το ΑΠΘ πρεπει να εχει κατι περισσοτερο χωρις παλι να ειμαι σιγουρος...
[αλλα ειναι στου διαολου τη μαναεχουμε ομως πολυ καλες εγκαταστασεις γενικα ως τμημα.

Βαζεις πρωτα ΑΠΘ και μετα ΔΠΘ και οχι τοσο λογω τμηματος αλλα και πολης.Γενικα οπως και να το κανουμε αλλη ποιοτητα η Σαλονικη,οκ η ΞΑνθη ψηλο ιδια ειναι με την σαλ. απο αποψη σχολης...Σπουδαζεις ΗΜΜΥ ΔΠΘ αν καταλαβα καλα.Θα μου το προτεινες το τμημα δηλαδη,γτ ειμαι αναμεσα σε ΑΠΘ και ΔΠΘ δεν ξερω τι να διαλεξωΕιδα ομως οτι οι εγκαταστασεις ειναι καπου στου διαολου την μανα
Ευχαριστω παντος
![]()
δεν το νομιζω αυτο κυριως αν καποιο παλικαρι εχει βγαλει το ΕΜΠ.Νομιζω το ιδιο ειναι...Ε ναι,ειναι πολυ καλο.Ενας ξαδερφος μου που εβγαλε το ΗΜΜΥ στην Αθηνα ειπε οτι οι καθηγητες του εχουν απο τις πρωτες προτιμησεις τους παιδια απο το ΔΠΘ για μεταπτυχιακα,οποτε φανταζομαι οτι κατι ξερουν παραπανω αυτοι απο εμενα(δηλαδη κανουμε δουλεια).
και αμα πας με τα ποδια εχει και αδεσποτα που χυμανε,δεν εχει πεζοδρομιο και το κυριοτερο,οταν εχει πολυ κοσμο δεν σταματαει το λεωφορειο ...Ε ναι ειναι εξω απο την πολη,με τα ποδια δεν ειναι για καθε μερα η τον χειμωνα που εχει ασχημο καιρο αλλα εχει λεωφορειο δωρεαν οποτε βολευομαστε.

συμφωνω απολυτωςΤωρα αμα εχεις την δυνατοτητα να περασεις στο ΑΠΘ(γιατι εγω δεν το επιασα)δες μηπως το δηλωσεις πριν την Ξανθη.Και εδω να περασεις ομως δεν θα βγεις χαμενος σε καμια περιπτωση.

μονοι μας (μεσα στο καμπο) ειμαστε,μια χαρα ειναι οι εγκαταστασεις...Σε ευχαριστω πολυ με βοηθεισες πολυ...Οι νεες εγκαταστασεις ειναι μονο για το τμημα ΗΜΜΥ η στεγαζουν και αλλα τμηματα?
![]()
παναγιωτης123
Νεοφερμένο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπον εχω σημαντικη αποριαεχω ακουσει απο πολλους οτι στην ξανθη δεν κυκλοφορουνε και πολλα κοριτσια,ειναι αληθεια?
γενικα σε σχολες μηχανικων μην περιμενεις και πολλα. Αν θες κοριτσια πηγαινε σε καμια φιλολογια
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Εγώ πρώτα έμαθα πόσες γκόμενες κυκλοφορούν στατιστικά σε κάθε σχολή και μετά το περιεχόμενο σπουδών.

παναγιωτης123
Νεοφερμένο μέλος

steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

παναγιωτης123
Νεοφερμένο μέλος

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.