Σχολή Αστυφυλάκων

Αρχίστε να ετοιμάζεται τα πράγματα σας σιγά σιγά...

Δεν είναι δύσκολο πάρτε μερικά μπλουζάκια, κανένα φούτερ, παντόφλες, βαλίτσα, λουκέτα, πετσέτες, κάλτσες, κρεμάστρες, στολοθήκες, sleeping bag, εσώρουχα, γυαλιστικό, ξυριστικά κλπ

Ναι αλλα μια πριν κάτι μέρες είπε οτι ενας γνωστός της τον έχουν καλέσει και έχει δηλώσει κ σχολές
Οι άνθρωποι λένε ψέματα δια ζώσης, λες να έχουν πρόβλημα να το κάνουν στο διαδίκτυο;

Καλησπερα σε ολους
Θελω να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να δωσω για σχολη αστυφυλακων με το 4% αν μπορω να παω Αθηνα για πρακτικη(αν ανοιγουν δηλαδη σιγουρα πολλες θεσεις). Επισης μετα τη σχολη μπορω παλι να παω ευκολα Αθηνα ακομα και αν δεν ειμαι απο τους καλυτερους μαθητες σε αρχαιοτητα(δηλαδη στη τελικη καταταξη με βαση τις βαθμολογιες μου στα μαθηματα) και να μεινω μονιμα εκει?

Καλησπερα σε ολους
Θελω να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να δωσω για σχολη αστυφυλακων με το 4% αν μπορω να παω Αθηνα για πρακτικη(αν ανοιγουν δηλαδη σιγουρα πολλες θεσεις). Επισης μετα τη σχολη μπορω παλι να παω ευκολα Αθηνα ακομα και αν δεν ειμαι απο τους καλυτερους μαθητες σε αρχαιοτητα(δηλαδη στη τελικη καταταξη με βαση τις βαθμολογιες μου στα μαθηματα) και να μεινω μονιμα εκει?
Για τις πρακτικές αν δηλώσεις ότι έχεις σπίτι στην Αθήνα θα σε πάνε εκεί και μόλις τελειώσεις την σχολή θα σε πάνε κατευθείαν Αθήνα το δύσκολο είναι να αποφύγεις την Αθήνα

Για τις πρακτικές αν δηλώσεις ότι έχεις σπίτι στην Αθήνα θα σε πάνε εκεί και μόλις τελειώσεις την σχολή θα σε πάνε κατευθείαν Αθήνα το δύσκολο είναι να αποφύγεις την Αθήνα
Εγινε
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Καλησπέρα σε όλους!
Φέτος δίνω πανελληνιες για σχολη αστυφυλακων ωστόσο έχω ένα θέμα μετο ένα μου γονατο καθώς μετά από χρόνια άρσης βαρών έχω εμφανίσει σε αυτό χονδροπαθεια επιγονατιδας. Όποιος γνωρίζει ή από εμπειρία υπάρχει περίπτωση να με κόψουν στις υγειονομικες επιτροπές για αυτό μου το θέμα?

Καλησπέρα ειδοποίησαν με email ότι βγήκε η διαταγή για την κατάταξη μας ξέρετε πότε θα καλέσουν για να δηλώσουμε περιοχές;

Messenger_creation_432980446493733.jpeg

Ξέρουμε σε ποιες σχολές θα πάρουν κορίτσια;

Επιμένω Κομοτηνή σίγουρα πάντως...

Ναι Μπορεί κ σε άλλη...
Ξέρω όμως σίγουρα για την κομοτηνη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back