Σχολή Αστυφυλάκων

Μόλις το πάτησες τι σου εμφανισε;
αρχικα σε βαζει να επιλεξεις τη σχολη στην οποια εχεις μπει (αξιωματικων ή αστυφυλακων) και μετα αφου διαλεξεις δημιουργεις τη σειρα προτεραιοτητας των σχολων που θελεις να μπεις.

αρχικα σε βαζει να επιλεξεις τη σχολη στην οποια εχεις μπει (αξιωματικων ή αστυφυλακων) και μετα αφου διαλεξεις δημιουργεις τη σειρα προτεραιοτητας των σχολων που θελεις να μπεις.
Στείλε screen αυτό που σου βγάζει

δεν μου επιτρεπει να ξαναμπω στην πλατφορμα επειδη εχω κανει ηδη τη σειρα
Τι λέτε ρε παιδιά αυτό δεν έχει γίνει ποτέ να μπαίνουμε σε ιστοσελίδα να δηλώνουμε. Θα μας καλέσουν για την δήλωση σχολων

Λες να μην μας ενημέρωναν αμα έπρεπε να το κάνουμε ονλινε?

Εγώ πιστεύω ότι το λινκ που έδωσε ο @deputy69 εμπεριεχει κακόβουλο λογισμικό
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ρε συνάδελφε χωρίς παρεξήγηση τραγούδι είναι μια πλακα ήθελα να κάνω, αφού βγάζει λινκ για YouTube. Απλά ηρεμήστε λίγο, όλα θα γίνουν στην ώρα τους ψυχραιμία!!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ρε συνάδελφε χωρίς παρεξήγηση τραγούδι είναι μια πλακα ήθελα να κάνω,

Αδερφέ εγώ εδώ δήλωσα τις σχολές. Υπάρχει νομίζω λινκ στην περιγραφή δεν με αφήνει να το κοινοποιήσω.
Τι εννοείς τοτε με αυτό το μήνυμα?

Αρα 2 άτομα κάνανε πλάκα ξέρω γω γτ το συνέχισε ενας

Αδερφέ εγώ εδώ δήλωσα τις σχολές. Υπάρχει νομίζω λινκ στην περιγραφή δεν με αφήνει να το κοινοποιήσω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΉΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

καλησπερα ομαδα, περα απο την πλακα, γνωριζει καποιος αν παιζει να μας καλεσουν μεσα στη βδομαδα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back