Σχολή Αστυφυλάκων

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου εξηγηση την διαδικασία εισαγωγης με 10% ,χρειάζεται να κανω αιτηση στο λυκειο η μπορώ σε τμημα
Και τα δυο κανεις. Πας στο λυκειο σου κανεις την αιτηση και μετα οταν εκδοθει η προκηρυξη των αστυνομικων σχολων κανεις τις ιδιες ενεργειες οπως την προηγουμενη χρονια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Νομίζω ο χρόνος δεν επαρκεί ώστε να γίνει η διαδικασία επιλογής. Μακάρι να είμαι λάθος βέβαια
Ανετα προλαβαινουν. Εχουμε πει. Στην αστυνομια ειναι ολα της τελευταιας στιγμης.

Άμα αργήσει κάποιος να πάει στην σχολή τι γίνεται?
Αμα γινει κατι και βλεπεις οτι θα αργησεις, ενημερωνεις αμεσα. Αλλιως ειναι πειθαρχικο παραπτωμα και ειναι λογος αναφορας.

3 του μήνα θα μας πούνε που θα πάμε νομίζω δεν θα δηλώσουμε

Από τον πίνακα επιλαχόντων ξέρει κανείς να μας απαντηση ποσους έχουν σε ποια σειρά δηλαδή είναι κ με πόσα μόρια

3 του μήνα θα μας πούνε που θα πάμε νομίζω δεν θα δηλώσουμε
Σήμερα βγήκε η διαταγή ώστε να καλέσουν από τα Α.Τ όλους τους επιτυχόντες ώστε να δηλώσουν σχολή προτίμησης μέχρι τις 27/10.

Σήμερα βγήκε η διαταγή ώστε να καλέσουν από τα Α.Τ όλους τους επιτυχόντες ώστε να δηλώσουν σχολή προτίμησης μέχρι τις 27/10.
Από γυναίκες θα δεχθούν Νάουσα Κομοτηνή και Διδυμότειχο με την Κομοτηνή να έχει τις περισσότερες θέσεις

Αν έχω χάσει την καρτέλα υποψηφίου των παννεληνιων τι γίνεται;
Δεν την χρειάζεσαι την καρτέλα πανελληνίων, μόνο να θυμάσαι τον κωδικό υποψηφίου. Άμα δεν το θυμάσαι πάρε τηλ στο σχολείο σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back