Σχολή Αστυφυλάκων

με υπερδιπλασισμο των εισακτεων δεν μπορει να ανεβει..μαλλον σοβαρη μειωση θα εχει.
Ε όχι και υπερδιπλασιασμο !!! Γενική σειρά 605 φέτος και 520 πέρσι, παίρνει 85 άτομα παραπάνω αλλά με καλύτερες βαθμολογίες φέτος.

Στις υψηλές βαθμολογίες είναι καλύτερα σε σύγκριση με περσυ στις χαμηλές-μεσαίες στα ίδια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η θεωρητική και η θετική έγραψαν καλύτερα
Για υψηλόβαθμες σχολες

Καλησπέρα μια εκτίμηση βάσης για κατηγορία πολυτεκνων;

Η αξιωματικων θα ανέβει αρκετά γιατί υπάρχουν υψηλές βαθμολογίες και παίρνει λιγότερα άτομα από πέρσι, σίγουρα 18+

Είναι πιο καλά από πυροσβεστικό θεωρείτε στην αστυφυλακων και για το μετά;

Όχι όχι δεν εννοώ αυτό. Εννοώ σαν συνθήκες εργασίας αν είναι πιο καλά...

πυροσβεστική μακράν καλύτερη από αστυνομία από πολλές απόψεις
Μπορείς να μου αναφέρεις τους λόγους;

Αστυνομία είναι πιο ζόρικο επάγγελμα έχεις επαφή με τον πολίτη και ειδικά αν είσαι σε μεγάλη πόλη έχει πολύ τρέξιμο κ πίεση.Πυροσβεστική είναι πιο χαλαρά με λιγότερες ευθύνες κ δουλεύεις πρακτικά μόνο καλοκαίρι κ σαν σώμα είναι πιο χαλαρά

Αστυνομία είναι πιο ζόρικο επάγγελμα έχεις επαφή με τον πολίτη και ειδικά αν είσαι σε μεγάλη πόλη έχει πολύ τρέξιμο κ πίεση.Πυροσβεστική είναι πιο χαλαρά με λιγότερες ευθύνες κ δουλεύεις πρακτικά μόνο καλοκαίρι κ σαν σώμα είναι πιο χαλαρά
Ναι αλλά δεν είναι πολύ επικινδυνο; ειδικά σε αστικές πυρκαγιές σε κτίρια που κινδυνεύει να καεί ο κόσμος κλπ; και δεν έχει έτσι πολύ αδρεναλινη;

Ναι αλλά δεν είναι πολύ επικινδυνο; ειδικά σε αστικές πυρκαγιές σε κτίρια που κινδυνεύει να καεί ο κόσμος κλπ; και δεν έχει έτσι πολύ αδρεναλινη;
όχι τόσο όσο η αστυνομία θα σε φάει η Αθήνα και το τρέξιμο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back