Σχολή Αστυφυλάκων

Alex81

Νεοφερμένο μέλος

Η Alex81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Τις πιο οργανωμένες Πκε τις εχει ο στρατος.
Απο σειρα οργανωσης
στρατος
πυροσβεστικη
αστυνομια
λιμενικο
Απο σειρα ευκολιας
στρατος
πυροσβεστικη
λιμενικο
αστυνομια
Θεωρώ το λιμενικό πυροσβεστικη είναι καλύτερα κ σαν επαγγελματική αποκατάσταση

Kostas1908

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kostas1908 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Από της τρεις …αστυνομία λιμενικό κ πυροσβεστική που είναι πιο χαλαρά να δώσω πκε …αν κόβουν εννοώ …άντρες ή γυναίκες (αν κάποιος έχει την εμπειρία κ ξέρει )

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.438 μηνύματα.
Θεωρώ το λιμενικό πυροσβεστικη είναι καλύτερα κ σαν επαγγελματική αποκατάσταση
Ετσι ακριβώς ειναι που τα λες. Αλλα και τα 1.200 στα 40αντα σου δεν το λες και αποκατασταση παλι.
Αυτα τα 50 κιλα για 100 μετρα στην πυροσβεστικη πως τα σηκωνουν δεν ξερω?
Εμενα με δωσανε 2 δοχεια λαδι (35 κιλα) και στα 30 μετρα εκανα σταση, μου εκοψαν τα δακτυλα... θα εχουν καλες λαβες εκει ισως... αλλα παλι για τα κοριτσια ειναι πολλα.

Alex81

Νεοφερμένο μέλος

Η Alex81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Καταρχάς εάν δεν δηλώσεις στρατιωτικές θα περάσεις πκε στην αστυνομία πυροσβεστική θα πας να κάνεις μόνο εκατό μέτρα βάδισμα με βάρος στα χέρια εάν δηλώσεις στρατιωτικές και τα υπόλοιπα θα τις κάνεις σχεδόν σίγουρα στην Ευελπίδων εάν τα περάσεις όλα στέλνονται και στα υπόλοιπα σώματα.μην σε αγχωνει είναι πολύ εύκολα εάν είσαι έστω λίγο αθλητικός τα όρια είναι πανευκολα κάνε δύο τρία δοκιμαστικά ένα μήνα πριν τα αθλήματα για να το διαπιστώσεις εάν δηλώσεις και λιμενικό να ξέρεις ότι θα κάνεις κολύμπι οπότε Ευελπίδων.το μόνο που δεν ξέρω να σου πω εάν δηλώσεις μόνο λιμενικό είναι που τις περνας.καλη επιτυχία

Alex81

Νεοφερμένο μέλος

Ίσως δεν το έθεσα σωστα. Στα σώματα ασφαλείας οι μισθοί όντως κυμαίνονται πάνω κατω εκεί που είπες.αλλα κατά την γνώμη μου πυροσβεστικη κ λιμενικο είναι διαφορετικά.

donpablo

Νεοφερμένο μέλος

Ο donpablo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Από της τρεις …αστυνομία λιμενικό κ πυροσβεστική που είναι πιο χαλαρά να δώσω πκε …αν κόβουν εννοώ …άντρες ή γυναίκες (αν κάποιος έχει την εμπειρία κ ξέρει )
Καταρχάς νομίζω ξεκινάς από λάθος βάση.τι σου αρέσει;δεύτερον ποιο χαλαρά είναι στην αστυνομία.τριτοναυτα τα 1200 στα σαράντα σου είναι αστείο ένας νεοεισερχόμενος από την σχολή με νυχτερινά και πενθήμερα τα παίρνει αυτά.τεταρτον στον ιδιωτικό τομέα σαφώς και ΜΠΟΡΕΙ να πάρεις περισσότερα αλλά έως 1500καθαρα παίρνει σχεδόν το 22% και πάνω από 2000 το 3.6% .επανέρχομαι το βασικό είναι το τι σου αρέσει να κάνεις..

donpablo

Νεοφερμένο μέλος

Ο donpablo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Έχοντας ζήσει προκαταρκτικές 3 φορές την μια με δηλωμένες όλες τις σχολές και τις άλλες δύο μόνο αστυνομία πυροσβεστική νομίζω ποιο εύκολα αστυνομία πυροσβεστική αλλά όπως σου είπα είναι αστείες οι πκε στα αθλήματα κόπηκαν μόνο υπέρβαρα παιδιά η παιδιά που ήταν εντελώς αγυμναστα κυρίως κοπέλες που και πάλι ήταν ελαστικοί με τα όρια τα ψυχομετρικα πρέπει να είσαι μην το πω καλύτερα στα ιατρικά εάν είσαι υγιείς είναι τυπικα

donpablo

Νεοφερμένο μέλος

Ίσως δεν το έθεσα σωστα. Στα σώματα ασφαλείας οι μισθοί όντως κυμαίνονται πάνω κατω εκεί που είπες.αλλα κατά την γνώμη μου πυροσβεστικη κ λιμενικο είναι διαφορετικά.
Εάν θέλεις και την γνώμη μου όσον αφορά ποιο από τα τρία ;πυροσβεστική καλύτερες συνθήκες με συναδέλφους και ανώτερους δουλειά μόνο το καλοκαίρι και πολύ καλές συνθήκες όσον αφορά το ποσό ουσιαστικά δουλεύεις (υπηρεσίες .ρεπό off) αστυνομία ποιο τυπικά με ανώτερους σχεδόν σαν τον στρατό εάν είσαι από Αθήνα είναι πολύ καλύτερα γιατί δεν έχει μεταθέσεις μεγαλύτερη επικινδυνότητα για κάποια χρόνια λιμενικό αρκετές μεταθέσεις .

Kostas1908

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kostas1908 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Δεν ρωτάω για επαγγελματική αποκατάσταση…ρωτάω για της ΠΚΕ …που είναι πιο καλά εννοώ … αστυνομία πυροσβεστική λιμενικό (άντρες -γυναίκες)αν κάποιος ξέρει ; Που να δηλώσω …

Χρήστες Βρείτε παρόμοια