Σχολή Αστυφυλάκων

Πώς μπορώ να μπω στην Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών στην Ελλάδα τι πτυχία θέλει. Μπορώ να πάω αστυνομικός και μετά μεταχυπτιακο στην εγκληματολογίας ??
Για να κανεις μεταπτυχικο σε δημοσιο πανεπιστημιο θα πρεπει να εχεις πτυχιο ελληνικου πανεπιστημιου ή ισοτιμο εξωτερικου διοτι αυτα δινουν τα ακαδημαικα δικαιωματα.
Οι σχολες αστυφυλακων δεν ειναι πανεπιστημιο ,ειναι κατάρτιση επαγγελματος .
Απο τον χωρο των ενστολων τετοια δικαιωματα (για ιστορικους λογους) εχουν η ευελπιδων και η ναυτικων δοκιμων

Τελευταία επεξεργασία:
Για να κανεις μεταπτυχικο σε δημοσιο πανεπιστημιο θα πρεπει να εχεις πτυχιο ελληνικου πανεπιστημιου ή ισοτιμο εξωτερικου διοτι αυτα δινουν τα ακαδημαικα δικαιωματα.
Απο τον χωρο των ενστολων τετοια δικαιωματα (για ιστορικους λογους) εχουν η ευελπιδων και η ναυτικων δοκιμων
Όλες οι σχολές Αξιωματικών έχουν

ΣΣΑΣ , αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό καθώς και Ικάρων (+τις δύο που ανέφερες)
καλα για την σσας τι να κουβεντιασουμε αφου ειναι φοιτητες απθ.
για την ικαρων δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει .
για τις αλλες εβγαλε ο χρυσοχοιδης ενα νομο αλλα δεν εχω δει καμια αποδοχη απο το παιδειας και κυριως απο το πανεπιστημια ..αν και δεν υπαρχουν απόφοιτοι ακομα.

5. Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας είναι ισότιμη με τα Ιδρύματα και τις Σχολές του Πανεπιστημιακού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης, όπως αυτή ορίζεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις, και τις αντίστοιχες παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και παρέχει ισότιμη εκπαίδευση και χορηγεί ισότιμα πτυχία, προς εκείνα που χορηγούνται από τα Ιδρύματα και τις Σχολές αυτές.

1ον Η Αστυφυλάκων από φέτος έχει αναβαθμιστεί σε ΑΕΙ , 2ον για να γίνεις Αστυνομικός Ειδικών Καθηκόντων δεν είναι απαραίτητο να πας από Αξιωματικών και από Αστυφυλάκων μπορείς ούτε έχεις περισσότερες πιθανότητες από Αξιωματικών, εξαρτάται από τις εκάστοτε προκηρύξεις που θα βγάλει η Αστυνομία για προσλήψεις

1ον Η Αστυφυλάκων από φέτος έχει αναβαθμιστεί σε ΑΕΙ , 2ον για να γίνεις Αστυνομικός Ειδικών Καθηκόντων δεν είναι απαραίτητο να πας από Αξιωματικών και από Αστυφυλάκων μπορείς ούτε έχεις περισσότερες πιθανότητες από Αξιωματικών, εξαρτάται από τις εκάστοτε προκηρύξεις που θα βγάλει η Αστυνομία για πΓια
Για να γίνει ΑΕΙ ή Αστυφυλάκων πρέπει να γίνει 4ετη φοίτηση

Για να γίνει ΑΕΙ ή Αστυφυλάκων πρέπει να γίνει 4ετη φοίτηση
Με νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και την προσθήκη του άρθρου 36 στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας, διατάξεις για το Ταμείο Προνοίας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», επιτυγχάνεται η ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων.

Με νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και την προσθήκη του άρθρου 36 στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας, διατάξεις για το Ταμείο Προνοίας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», επιτυγχάνεται η ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων.
Όπως και να έχει φίλε δεν θεωρείται πανεπιστήμιο εχω γνωστούς δόκιμους και το ξέρω από πρώτο χέρι...δεν μπορούν να κάνουν μεταπτυχιακό

Όπως και να έχει φίλε δεν θεωρείται πανεπιστήμιο εχω γνωστούς δόκιμους και το ξέρω από πρώτο χέρι...δεν μπορούν να κάνουν μεταπτυχιακό
Ανώτερη βαθμίδα λέει με την τριετία. Για ΑΕΙ θέλει 4 έτη που είναι η Αξιωματικών

Σχολή που "δίνει" λιγότερο από 240ECTS δεν είναι ΑΕΙ βάσει διεθνών συνθηκών.

Επειδή εσύ θες ο δεκανέας αστυνομικός να θεωρείται επιστήμονας δεν σημαίνει ότι έτσι και είναι.

Σχολή που "δίνει" λιγότερο από 240ECTS δεν είναι ΑΕΙ βάσει διεθνών συνθηκών.

Επειδή εσύ θες ο δεκανέας αστυνομικός να θεωρείται επιστήμονας δεν σημαίνει ότι έτσι και είναι.
Οι περισσότεροι Αστυφυλακες έχουν περάσει με 16000 μορια και πανω γιαυτο μη βγάζεις το κόμπλεξ σου να μιλάς υποτιμητικά γιατί είναι πολύ υψηλότερο το επίπεδο τους από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΑΕΙ

Οι περισσότεροι Αστυφυλακες έχουν περάσει με 16000 μορια και πανω γιαυτο μη βγάζεις το κόμπλεξ σου να μιλάς υποτιμητικά γιατί είναι πολύ υψηλότερο το επίπεδο τους από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΑΕΙ
Η βάση δεν λέει τίποτα φίλτατε.

Νο 240ECTS no party.

Καλησπέρα!
Σύμφωνα με όσα λέγονται οι εισακτέοι θα είναι περίπου 1000.
Έχω πιθανότητες με 4%,εχω γράψει 15.800 το 2021

Παιδιά πόσο λέτε να πέσουν τα μόρια για τους πολύτεκνους φέτος με τόσους εισακτεους;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back