Απλά προσπαθώ να έχω μια εικόνα για όλες τις υπηρεσίες που ακούω .Πιστεύω πως δεν είναι κακό αυτό ...Συνεπώς η άποψη σου ότι βασανίζομαι να επιλέξω μια υπηρεσία,είναι λανθασμένη .Επιχειρώ να αποσπάσω πληροφορίες για όλα και να έχω μια σφαιρική εικονα στο μυαλό μου.Αν ρωτάω για κάποια υπηρεσία δεν έχει ως επακόλουθο την επιθυμία μου να μπω σε αυτήν ...Επομένως , εφόσον δε μου αρέσει η αμεση δράση,για αυτόν τον λόγο στοχεύω να μπω πρώτα ο Θεός αξιωματικών και να έχω μεγαλύτερες πιθανότητες από έναν αστυφύλακα να μπω στις υπηρεσίες που έχω εκφράσει το ενδιαφέρον μου σε προηγούμενα μυνήματα.Απλα δε μπορώ να αποδεχτώ το γεγονός ότι κάποιος ο οποίος δεν του αρέσει άμεση δράση ,δεν κάνει για το σώμα .Όχι ότι θα με ρωτήσουν βέβαια τι θέλω...αλλά κατάλαβες τι εννοώ .Σε κάθε δουλειά ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι το οποίος δεν του αρέσει είτε στο δημόσιο,είτε στον ιδιωτικό τομέα ,ακόμη και αν κάνει το επάγγελμα των ονείρων του ...Δεν δέχομαι λοιπόν κάποιον να μου πει κάνε κάτι άλλο αν δεν μπορείς άμεση δράση ...Γιατί έτσι όπως παρουσιάσεις την γνώμη σου ,μου δίνεις να καταλάβω ότι σχετικά με τα σωστά ασφαλείας πρέπει κάποιος να επιλέξει το οποιο να μην είναι το όνειρο του ,αλλά να κάθεται και να είναι σε φάση ζεν ,απλά γιατι μπορεί να τον στείλουν καπου χωρίς την συγκατάθεσή του .Οπότε πρέπει να επιλέγουν όλοι την πυροσβεστική ? Φίλε, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την γνώμη σου, αλλά εφόσον έχεις 13 χρόνια στο σώμα θα σου κάνω μια ερωτηση:Αν σου έλεγε κάποιος πριν 13 χρόνια που επέλεξες να μπεις στο σώμα, οτι καλύτερα να το αφήσεις και να σκεφτείς κάτι άλλο γιατί θα σε πηγαίνουν από εδώ και από εκεί και σε υπηρεσίες που πιθανώς να μην σου αρέσουν ;Τι θα τους απανταγες σε αυτό ;Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτό . Ευχαριστώ.