Σχολή Αστυφυλάκων

Ποιες ειναι οι ελευθερες ωρες μεσα στην μερα που εχει ο δοκιμος;

Μετα το μεσημεριανο πχ τι κανεις δεν ξεκουραζεσαι; Γιατι μετα την βασικη λενε οτι χαλαρωνει το πραγμα καπως
Μεσημεριανό υποχρεωτικό υπνο η διαβασμα οποίος θέλει.Δεν μπορεις να κανείς κάτι άλλο .

Παιδιά οι τουαλέτες στο Διδυμότειχο είναι τουρκικές?
Ναι!!
Οι ασκησεις πυκνης ταξης τι ακριβως ειναι;
Παραγγέλματα με/χωρίς οπλισμό (προσοχή, ημιαναπαυση, παρουσιαστε, κτλ.) και παρελάσεις.

Ναι!!

Παραγγέλματα με/χωρίς οπλισμό (προσοχή, ημιαναπαυση, παρουσιαστε, κτλ.) και παρελάσεις.
Τα δωμάτια πόσα κρεβάτια έχουν? πχ εγώ αν θέλω.την ησυχία μου γτ δεν μπορώ να διαβάζω με πολλά άτομα μπορώ να πάω κάπου μόνη να μένω?

Τα δωμάτια πόσα κρεβάτια έχουν? πχ εγώ αν θέλω.την ησυχία μου γτ δεν μπορώ να διαβάζω με πολλά άτομα μπορώ να πάω κάπου μόνη να μένω?
Μέχρι 5 άτομα θα είστε στα δωμάτια. Μπορείς να διαβάσεις στο διδακτήριο της διμοιρίας σου. Πως θα μένεις μόνη σου;;;

Οι υπηρεσιες μας θα ξεκινήσουν μετα την βασικη εκπαιδευση;

Οι υπηρεσιες μας θα ξεκινήσουν μετα την βασικη εκπαιδευση;
Στη βασική θα κάνετε θάλαμοφυλάκας. Μετά την ορκωμοσία θα κάνετε και ένοπλες υπηρεσίες όπως σκοπιά και πεζή περιπολία. Οι υπηρεσίες είναι 3ωρες τις καθημερινές και 6ωρες τα ΣΚ και αργίες.

Γτ θα είμαστε λίγα άτομα? Εσύ στα 25 που είπες πέρασες αστυνομία?
Εμένα η σειρά μου ήταν 700 άτομα και οι 250 ήμασταν Διδυμότειχο. Για αυτό ήμασταν 4 άτομα ανά θάλαμο. Τώρα εσείς πού είστε οι μισοί δε ξέρω πόσοι θα είστε στο Διδυμότειχο και πως θα σας βάλουν. Ναι εγώ είμαι.

Εμένα η σειρά μου ήταν 700 άτομα και οι 250 ήμασταν Διδυμότειχο. Για αυτό ήμασταν 4 άτομα ανά θάλαμο. Τώρα εσείς πού είστε οι μισοί δε ξέρω πόσοι θα είστε στο Διδυμότειχο και πως θα σας βάλουν. Ναι εγώ είμαι.
Εμείς επιτελεγουμε σε ποια σχολή θα πάμε πχ διδιμοτοιχο Κομοτηνή κτλ ?

Διαλέγεις με σειρά προτίμησης καιι σας τοποθετούν ανάλογα το σύστημα εισαγωγής και βαθμό. Γυναίκες πηγαίνουν Κομοτηνή ή Διδυμότειχο.

ntinakiii αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν έχεις δώσει ακόμη πανελληνίες. Οπότε ο αριθμός 250 ισχύει μόνο για φέτος οπότε του χρόνου μπορεί να είναι πάλι οι εισακτέοι περισσότεροι και άρα λάβε το υπόψη σου για τα άτομα στο δωμάτιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back