Σχολή Αστυφυλάκων

Μακάρι φιλε μου εσυ δίνεις με 10%;
εγω ξαναδινω κανονικα φετος ειχα δωσει το 2019 αλλα ειπα να δοκιμασω και φετος λογω των συνθηκων και οτι την πρωτη φορα κολοβαραγα :laugh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ξαναδινω κανονικα φετος ειχα δωσει το 2019 αλλα ειπα να δοκιμασω και φετος λογω των συνθηκων και οτι την πρωτη φορα κολοβαραγα :laugh:
Καλή επιτυχία να έχεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις

1)Εαν περ'ασω τις ΠΚΕ για αστυνομία και λιμενικό, πως διαλέγω τη μια σχολή απο την άλλη;
2)Τι μαθήματα ακριβώς περιλαμβάνει η σχολή;

θα περασεις μονο για λιμενικο!οποια δηλωσεις πρωτη αν πιασεις τα μορια θα μπεις!!Αστυφυλακων κυριως δικαια ειναι αναρτημενο σγρ καπου το προγραμμα της οπως και του λιμενικου...το λιμενικο νμζ εχει μεγαλυετρη γκαμα αντικειμενων!

Πρόσεχε όμως. Οι ΠΚΕ της αστυνομίας δεν καλύπτει το λιμενικό ενώ το αντίστροφο ισχύει επειδή υπάρχει το άθλημα της κολύμβησης. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις τις περσινές προκηρύξεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος για να δεις τι παίζει.

Πρόσεχε όμως. Οι ΠΚΕ της αστυνομίας δεν καλύπτει το λιμενικό ενώ το αντίστροφο ισχύει επειδή υπάρχει το άθλημα της κολύμβησης. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις τις περσινές προκηρύξεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος για να δεις τι παίζει.
εχει βγει η φετινη του λιμενικου και αναφερονται αυτα

Πολυ δυσκολο να κοπεις. Πρεπει να εχεις ταλεντο...

Ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις στους γιατρούς που πρέπει ( Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ κλπ);

Καλησπέρα γνωρίζουμε από ποια κατεύθυνση περνάς για την σχολή αστυφυλάκων στην Γ λυκειου?

Επίσης για να μπεις στην σχολή αστυφυλάκων πρέπει να έχεις 13 η 16 χιλιάδες μόρια ??γιατί βλέπω διάφορα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back