testardaas

Νεοφερμένο μέλος

Η testardaas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Καλησπέρα τώρα που φτάνει ο καιρός για να κάνουμε το μηχανογραφικό ως πρώτη επιλογή είμαι σίγουρη ότι θα δηλώσω το χημικό εν μέρει απαιτητική σχολή ωστόσο θέλω να ακολουθήσω αυτήν την σχολή.
Όμως αν δεν καταφέρω να συγκεντρώσω τα μόρια έχω και κάποιες εναλλακτικές για τις οποίες θα ήθελα απόψεις και εντυπώσεις όπως οι σχολές μαιευτικής, νοσηλευτικής, διαιτολογίας και διατροφολογίας

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Καλησπέρα τώρα που φτάνει ο καιρός για να κάνουμε το μηχανογραφικό ως πρώτη επιλογή είμαι σίγουρη ότι θα δηλώσω το χημικό εν μέρει απαιτητική σχολή ωστόσο θέλω να ακολουθήσω αυτήν την σχολή.
Όμως αν δεν καταφέρω να συγκεντρώσω τα μόρια έχω και κάποιες εναλλακτικές για τις οποίες θα ήθελα απόψεις και εντυπώσεις όπως οι σχολές μαιευτικής, νοσηλευτικής, διαιτολογίας και διατροφολογίας
Το χημικο ως σχολη ειναι μια εξαιρετικα εξυπνη επιλογη, γιατι δινει τη δυνατοτητα στον φοιτητη να ασχοληθει με πολλους διαφορετικους κλαδους (π.χ. καλλυντικα, βιομηχανια, πετρελαια, τροφιμα κ.ά.), ενω γενικα παρατηρειται πολυ μεγαλη απορροφηση τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο. Μαιευτικη και νοσηλευτικη προσωπικα δεν θα επελεγα αλλα δεν εχω καποιο αντικειμενικο κριτηριο (ισως ο μισθος/η αποκατασταση, αλλα δεν θελω να σε επηρεασω). Γενικα, διατροφολογια δεν ξερω πολλα, αλλα για να υπαρχει, καποια χρησιμοτητα θα εχει. Χημικο for the win! (Σημειωνω εδω οτι προκειται για μια πολυ δυσκολη και απαιτητικη σχολη)