Ersa
Νεοφερμένο μέλος
Η Ersa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Τι εκτίμηση υπάρχει για σχολές ημμυ στην Περιφέρεια, Πάτρα, Βόλο, Κοζάνη, Ξάνθη; Άνοδος ή πτώση;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.525 μηνύματα.

Ολες θα εχουν πτωσηΤι εκτίμηση υπάρχει για σχολές ημμυ στην Περιφέρεια, Πάτρα, Βόλο, Κοζάνη, Ξάνθη; Άνοδος ή πτώση;
Την μεγαλυτερη ο βολος
Μετα η πατρα 'και η κοζανη στα ιδια
Και τελος την μικτοτερη ή και καθολου η Ξανθη την οποια θα την συγκρατησει ο μεγαλος συντελεστης εβε (1.2)..τι παλαβα κανουν εκει πανω? και το εχουν δει το εργο
Greg25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

Ο Βόλος δεν έχει πολλά παιδιά από Αθήνα οι περισσότεροι είναι από την βόρεια Ελλάδα άρα δεν ξέρω πόσους Αθηναίους θα πάρει το ΠΑΔΑ από τον ΒόλοΟλες θα εχουν πτωση
Την μεγαλυτερη ο βολος
Μετα η πατρα 'και η κοζανη στα ιδια
Και τελος την μικτοτερη ή και καθολου η Ξανθη την οποια θα την συγκρατησει ο μεγαλος συντελεστης εβε (1.2)..τι παλαβα κανουν εκει πανω? και το εχουν δει το εργο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.525 μηνύματα.

ουτε εγω ξερωΟ Βόλος δεν έχει πολλά παιδιά από Αθήνα οι περισσότεροι είναι από την βόρεια Ελλάδα άρα δεν ξέρω πόσους Αθηναίους θα πάρει το ΠΑΔΑ από τον Βόλο
ο Βολος ειναι η τριτη επιλογη για οποιον δεν πιασει εμπ και μετα πατρα (2η)
και η δευτερη για οποιον δεν πιασει απθ..
Αυτο το ισοζύγιο εχει αρχισει να διαταράσσεται απο περυσι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...