Σχολές ημμυ

Ersa

Νεοφερμένο μέλος

Η Ersa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Τι εκτίμηση υπάρχει για σχολές ημμυ στην Περιφέρεια, Πάτρα, Βόλο, Κοζάνη, Ξάνθη; Άνοδος ή πτώση;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.525 μηνύματα.
Τι εκτίμηση υπάρχει για σχολές ημμυ στην Περιφέρεια, Πάτρα, Βόλο, Κοζάνη, Ξάνθη; Άνοδος ή πτώση;
Ολες θα εχουν πτωση
Την μεγαλυτερη ο βολος
Μετα η πατρα 'και η κοζανη στα ιδια
Και τελος την μικτοτερη ή και καθολου η Ξανθη την οποια θα την συγκρατησει ο μεγαλος συντελεστης εβε (1.2)..τι παλαβα κανουν εκει πανω? και το εχουν δει το εργο

Greg25

Νεοφερμένο μέλος

Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Ολες θα εχουν πτωση
Την μεγαλυτερη ο βολος
Μετα η πατρα 'και η κοζανη στα ιδια
Και τελος την μικτοτερη ή και καθολου η Ξανθη την οποια θα την συγκρατησει ο μεγαλος συντελεστης εβε (1.2)..τι παλαβα κανουν εκει πανω? και το εχουν δει το εργο
Ο Βόλος δεν έχει πολλά παιδιά από Αθήνα οι περισσότεροι είναι από την βόρεια Ελλάδα άρα δεν ξέρω πόσους Αθηναίους θα πάρει το ΠΑΔΑ από τον Βόλο

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.525 μηνύματα.
Ο Βόλος δεν έχει πολλά παιδιά από Αθήνα οι περισσότεροι είναι από την βόρεια Ελλάδα άρα δεν ξέρω πόσους Αθηναίους θα πάρει το ΠΑΔΑ από τον Βόλο
ουτε εγω ξερω
ο Βολος ειναι η τριτη επιλογη για οποιον δεν πιασει εμπ και μετα πατρα (2η)
και η δευτερη για οποιον δεν πιασει απθ..
Αυτο το ισοζύγιο εχει αρχισει να διαταράσσεται απο περυσι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια