Argyrisar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 23:18 Ο Argyrisar: #1 15-12-24 23:18 Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες kost1a Νεοφερμένο μέλος Ο kost1a δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο kost1a έγραψε: #2 16-12-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Argyrisar: Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες Click για ανάπτυξη... Καλή επαγγελματική αποκατάσταση, απλά για να μπεις πέρα από το ότι είναι αρκετά μόρια πρέπει να δώσεις και αγωνίσματα . Βέβαια αυτό με τα μόρια είναι σχετικό γιατί στις στρατιωτικές λιμενικά κτλ πλέον δεν πάνε πολλά παιδιά οπότε μάλλον υπάρχει ελπίδα και με έναν αξιοπρεπή βαθμό . τώρα το τι κάνεις μέσα .. το σίγουρο είναι ότι έξοδο έχεις μόνο παρασκευοσαββατοκυριακο. Για περισσότερα μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ αναλυτικά τι κάνουν στη σχολή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες
kost1a Νεοφερμένο μέλος Ο kost1a δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:54 Ο kost1a έγραψε: #2 16-12-24 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Argyrisar: Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες Click για ανάπτυξη... Καλή επαγγελματική αποκατάσταση, απλά για να μπεις πέρα από το ότι είναι αρκετά μόρια πρέπει να δώσεις και αγωνίσματα . Βέβαια αυτό με τα μόρια είναι σχετικό γιατί στις στρατιωτικές λιμενικά κτλ πλέον δεν πάνε πολλά παιδιά οπότε μάλλον υπάρχει ελπίδα και με έναν αξιοπρεπή βαθμό . τώρα το τι κάνεις μέσα .. το σίγουρο είναι ότι έξοδο έχεις μόνο παρασκευοσαββατοκυριακο. Για περισσότερα μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ αναλυτικά τι κάνουν στη σχολή
Αρχική Δημοσίευση από Argyrisar: Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες Click για ανάπτυξη... Καλή επαγγελματική αποκατάσταση, απλά για να μπεις πέρα από το ότι είναι αρκετά μόρια πρέπει να δώσεις και αγωνίσματα . Βέβαια αυτό με τα μόρια είναι σχετικό γιατί στις στρατιωτικές λιμενικά κτλ πλέον δεν πάνε πολλά παιδιά οπότε μάλλον υπάρχει ελπίδα και με έναν αξιοπρεπή βαθμό . τώρα το τι κάνεις μέσα .. το σίγουρο είναι ότι έξοδο έχεις μόνο παρασκευοσαββατοκυριακο. Για περισσότερα μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ αναλυτικά τι κάνουν στη σχολή