Σχολές Λιμενικού

Argyrisar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες

Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες
Καλή επαγγελματική αποκατάσταση, απλά για να μπεις πέρα από το ότι είναι αρκετά μόρια πρέπει να δώσεις και αγωνίσματα . Βέβαια αυτό με τα μόρια είναι σχετικό γιατί στις στρατιωτικές λιμενικά κτλ πλέον δεν πάνε πολλά παιδιά οπότε μάλλον υπάρχει ελπίδα και με έναν αξιοπρεπή βαθμό . τώρα το τι κάνεις μέσα .. το σίγουρο είναι ότι έξοδο έχεις μόνο παρασκευοσαββατοκυριακο. Για περισσότερα μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ αναλυτικά τι κάνουν στη σχολή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back