Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 217 μηνύματα.

15-12-24

23:18
Καλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες

16-12-24

19:54
Καλή επαγγελματική αποκατάσταση, απλά για να μπεις πέρα από το ότι είναι αρκετά μόρια πρέπει να δώσεις και αγωνίσματα . Βέβαια αυτό με τα μόρια είναι σχετικό γιατί στις στρατιωτικές λιμενικά κτλ πλέον δεν πάνε πολλά παιδιά οπότε μάλλον υπάρχει ελπίδα και με έναν αξιοπρεπή βαθμό . τώρα το τι κάνεις μέσα .. το σίγουρο είναι ότι έξοδο έχεις μόνο παρασκευοσαββατοκυριακο. Για περισσότερα μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ αναλυτικά τι κάνουν στη σχολήΚαλησπέρα παιδιά είμαι μαθητής α λυκείου και έχω απορία σχετικά με τις σχολές που δίνεις στο τέλος εξετάσεις στην γ λυκειου για να περάσεις.Θα με ενδιέφερε η σχολή λιμενικού.Τι κάνουν σε αυτήν την σχολή ? Τι προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη έχεις μετά ? Όποιος έχει πληροφορίες θα μου ήταν χρήσιμες