Foux
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτή τη σχολή απλά μου έκανε κλικ. Καμιά χρήσιμη πληροφορία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
froso a.
Νεοφερμένος
Raspberry
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
stratinho38
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loobs
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νινιώ
Νεοφερμένος
qsvenskt
Νεοφερμένος
νινιώ
Νεοφερμένος
Ενω στο καποδιστριακο ειναι περισσοτερο μπλα μπλα και θεωρια...
εγω κατεληξα..
Korina92
Νεοφερμένος
Και πραγματι στη Θεσσαλονικη στεγαζεται σε νεοκλασσικο στην Εγνατια...Για την ακριβεια μια τρυπα ειναι δεν το πιστευα οταν το ειδα!
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα η φίλη μου σπουδάσει Καποδιστριακό και μου είπε ότι είναι πολύ καλό τμήμα αν καιδ εν έχει δικό του κτήριο, αυτό είναι το μόνο πρόβλημα. Για την Πάντειο δεν ξέρω
sayer
Νεοφερμένος
να κανω μια ερωτηση, εχω λιγα ακομα μαθηματα για να παρω το διπλωμα πολυτεχνικης σχολης.
Σκεφτομαι ομως να ξαναεδινα πανελληνιες με στοχο εντελως αλλο πραγμα, δημοσιογραφικα τμηματα.
Απο ενα απλο googling ειδα 3 ΑΕΙ με υψηλοτατες βασεις εισαγωγης (18+) και 1 ΤΕΙ στον Πύργο. Για τα ΑΕΙ αυτα και το Τει, εξεταζεται και τα Αγγλικά ως ειδικο μαθημα ?
αλλες ευκολοτερες δίοδοι προς δημοσιογραφια? (μαλλον αποκλειονται ιδιωτικες επι πληρωμη σχολες, δεν με ιντριγκαρει η ιδεα).
πιθανή υπαρξη καποιου σχετικου μεταπτυχιακού ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Στην υψηλή βάση που βλέπεις, είναι μέσα και τα αγγλικά, οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα (για τα ΑΕΙ λέω, το ΤΕΙ ούτε καν το ξέρω).
Μπορείς να σκεφτείς επίσης και τις κατατακτήριες για να μπεις σε μία από αυτές...Για μεταπτυχιακά, συγκεκριμένα δημοσιογραφίας, δύσκολα νομίζω θα σε πάρουν. Ας πούμε, στα δικά μας (ΕΜΜΕ-ΕΚΠΑ) νομίζω υπάρχει περιορισμός από ποιες σχολές πρέπει να προέρχονται οι υποψήφιοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sayer
Νεοφερμένος
Δλδ , ετσι αρχικα για ενημερωση, το ειδικο μαθημα τι βαθμο (ποσα μορια) παιρνει ως αριστα? Γιατι αν ειναι τα Αγγλικά, εχω σχετικα καλο επιπεδο (κατοχος του prof.michigan).
επισης , μπορω να συμμετασχω στο καταλληλο πεδιο μηχανογραφικου, τοσο απο θετικη οσο και απο θεωρητικη κατευθυνση ?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Αν θέλεις κάτι σχετικά με τη σχολή και τα μαθήματα και τα υπόλοιπα, μετά χαράς να βοηθήσω!
Powershifter
Νεοφερμένος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.