ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:24 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1 26-12-10 07:24 Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Η Revekka έγραψε: #2 26-12-10 09:43 Νομίζω οι καινούριοι browser έχουν ενσωματώσει ένα είδος search engine μέσα, και βάζοντας ας πούμε fa... σου προτείνει αμέσως το facebook χωρίς να είναι απαραίτητο να έχεις μπει. Ο Safari το κάνει σίγουρα, το ίδιο και το Chrome και το Opera! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:54 Ο yozerehs έγραψε: #3 26-12-10 12:54 Τι browser χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:46 Η Revekka έγραψε: #4 26-12-10 13:46 Τα πάντα εκτός από explorer (γιατί έχω mac)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:17 Ο yozerehs έγραψε: #5 26-12-10 16:17 Η ερώτηση που έκανα ήταν για το μέλος ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η Revekka έγραψε: #6 26-12-10 16:18 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (καμμένη από το διάβασμα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο gpetrakis: #7 29-12-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Η Revekka έγραψε: #2 26-12-10 09:43 Νομίζω οι καινούριοι browser έχουν ενσωματώσει ένα είδος search engine μέσα, και βάζοντας ας πούμε fa... σου προτείνει αμέσως το facebook χωρίς να είναι απαραίτητο να έχεις μπει. Ο Safari το κάνει σίγουρα, το ίδιο και το Chrome και το Opera! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:54 Ο yozerehs έγραψε: #3 26-12-10 12:54 Τι browser χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:46 Η Revekka έγραψε: #4 26-12-10 13:46 Τα πάντα εκτός από explorer (γιατί έχω mac)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:17 Ο yozerehs έγραψε: #5 26-12-10 16:17 Η ερώτηση που έκανα ήταν για το μέλος ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η Revekka έγραψε: #6 26-12-10 16:18 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (καμμένη από το διάβασμα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο gpetrakis: #7 29-12-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω οι καινούριοι browser έχουν ενσωματώσει ένα είδος search engine μέσα, και βάζοντας ας πούμε fa... σου προτείνει αμέσως το facebook χωρίς να είναι απαραίτητο να έχεις μπει. Ο Safari το κάνει σίγουρα, το ίδιο και το Chrome και το Opera! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:54 Ο yozerehs έγραψε: #3 26-12-10 12:54 Τι browser χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:46 Η Revekka έγραψε: #4 26-12-10 13:46 Τα πάντα εκτός από explorer (γιατί έχω mac)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:17 Ο yozerehs έγραψε: #5 26-12-10 16:17 Η ερώτηση που έκανα ήταν για το μέλος ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η Revekka έγραψε: #6 26-12-10 16:18 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (καμμένη από το διάβασμα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο gpetrakis: #7 29-12-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι browser χρησιμοποιείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:46 Η Revekka έγραψε: #4 26-12-10 13:46 Τα πάντα εκτός από explorer (γιατί έχω mac)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:17 Ο yozerehs έγραψε: #5 26-12-10 16:17 Η ερώτηση που έκανα ήταν για το μέλος ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η Revekka έγραψε: #6 26-12-10 16:18 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (καμμένη από το διάβασμα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο gpetrakis: #7 29-12-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πάντα εκτός από explorer (γιατί έχω mac)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:17 Ο yozerehs έγραψε: #5 26-12-10 16:17 Η ερώτηση που έκανα ήταν για το μέλος ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η Revekka έγραψε: #6 26-12-10 16:18 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (καμμένη από το διάβασμα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο gpetrakis: #7 29-12-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ερώτηση που έκανα ήταν για το μέλος ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:18 Η Revekka έγραψε: #6 26-12-10 16:18 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (καμμένη από το διάβασμα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο gpetrakis: #7 29-12-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (καμμένη από το διάβασμα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο gpetrakis: #7 29-12-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Στο ιστορικό ''πετάει'' πάντα σελίδες στις οποίες μπαίνουμε; Γιατί τώρα τελευταία μου πετάει κάτι άσχετες που εγώ δεν έχω μπει.Μπορεί η ερώτηση να ακούγεται γελοία αλλά όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει.. Click για ανάπτυξη... Εάν έχεις Google Chrome κάνει αναζήτηση στο Web για παρόμοιες ιστοσελίδες όταν πληκτρολογείς κάτι στη γραμμή διευθύνσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #8 31-12-10 07:32 Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά επειδή δδεν προλαβαίνω τις απαντήσεις θα τις δω μετά.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Απλά το θέμα είναι ότι μου πετάει, πως να το πω ''ακατάλληλες σελίδες''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.