Σχετικά με τις απουσίες λόγω γρίπης

Κορώνα

Νεοφερμένος

Η Κορώνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω αν θα μετρηθουν κανονικά οι απουσίες που έκανα τώρα, γιατί πριν πριν από λίγο καιρό έφερα πάλι χαρτί από γιατρό αλλά ξανά αρρωστησα...
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,053 μηνύματα.
Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω αν θα μετρηθουν κανονικά οι απουσίες που έκανα τώρα, γιατί πριν πριν από λίγο καιρό έφερα πάλι χαρτί από γιατρό αλλά ξανά αρρωστησα...

Βρήκα την εγκύκλιο:
https://www.esos.gr/arthra/65931/eg...thiton-logo-gripis-den-metrane-apoysies-eos-5

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης»

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 24 της αρ. 79942/ΓΔ4/21-52019 ΥΑ (Β΄ 2005), με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, από τον Ιανουάριο 2020 έως και τον Μάρτιο 2020.
Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας.

Μέχρι 5 μέρες μπορείς να "αρρωστήσεις", δηλαδή μόνο μια φορά και οι μέρες λογικά να είναι συνεχόμενες.


 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top