SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
27-09-20
13:58
Κατι βρομαει νομιζω, ειτε της χαριστηκαν στην εκθεση και της εβαλαν λιγο παραπανω να το παρει, διοτι ειχα φιλο που το εχασε ακριβως για ενα και αυτος...I know! Χαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα.
27-09-20
14:01
Δε νομίζω. Στα αγγλικά π.x. ξέρω πως βαθμολογούνται ξεχωριστά τα parts. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και στις άλλες γλώσσες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DON-CAT
Νεοφερμένο μέλος
Ο DON-CAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
25-01-23
11:06
Και εγω παντως που εχω το C2 δεν γραφει πανω κατι σαν το δικο σας !! Και εχω μια εννοια τι θα ανεβασω για καμια προκηρυξη του ΑΣΕΠ γιατι εκτος απο το πτυχιο(αυτο το χαρτονι) μου δωσαν και μια βεβαιωση !Μάλλο ναι, B1.
Είναι παμπάλαιο αυτό που ανέβασα, γι' αυτό λογικά.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συνημμένα
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα.
25-01-23
16:29
Μήπως το λέει από πίσω;
DON-CAT
Νεοφερμένο μέλος
Ο DON-CAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
25-01-23
16:32
Oχι απο πισω ειναι κενο ! Εχω εξτρα το χαρτι που επισυναπτω αλλα και αυτο πισω κενοΜήπως το λέει από πίσω;
Συνημμένα
!georgitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Η !georgitsa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
03-12-25
21:35
Καλησπέρα,
Απέτυχα και πάλι στις εξετάσεις του Goethe b2. Έχω απελπιστεί από την μία, αλλά όταν μαθαίνω και από άλλους ότι γίνεται το ίδιο, αναρωτιέμαι τι γίνεται εκεί στο Goethe.
Απέτυχα και πάλι στις εξετάσεις του Goethe b2. Έχω απελπιστεί από την μία, αλλά όταν μαθαίνω και από άλλους ότι γίνεται το ίδιο, αναρωτιέμαι τι γίνεται εκεί στο Goethe.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.384 μηνύματα.
04-12-25
01:23
Δεν έχω ιδέα τι παίζει με το Goethe από Β2 και πάνω, αλλά μήπως να προσπαθούσες με τις εξετάσεις του ÖSD; Αναγνωρίζονται το ίδιο, αν αυτό σε ανησυχεί.Καλησπέρα,
Ξέρω ότι το έχω αναφέρει τόσες φορές που είναι λες και παίρνω προμήθεια για διαφήμιση
, αλλά σκέψου το.!georgitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Η !georgitsa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
05-12-25
23:35
Δεν έχω ιδέα τι παίζει με το Goethe από Β2 και πάνω, αλλά μήπως να προσπαθούσες με τις εξετάσεις του ÖSD; Αναγνωρίζονται το ίδιο, αν αυτό σε ανησυχεί.
Ξέρω ότι το έχω αναφέρει τόσες φορές που είναι λες και παίρνω προμήθεια για διαφήμιση, αλλά σκέψου το.
Απέρριψα το Osd λόγω του ότι στο Horen συμπληρώνεις κενά και έχει και την άσκηση με το κομμένο κείμενο. Έχεις πάρει το αυστριακό;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.384 μηνύματα.
06-12-25
00:21
Α, τι να πω τότε, προφανώς ό,τι σε βολεύει καλύτερα.Απέρριψα το Osd λόγω του ότι στο Horen συμπληρώνεις κενά και έχει και την άσκηση με το κομμένο κείμενο.
Δε θυμάμαι καλά τη δομή της εξέτασης κιόλας να σου πω την αλήθεια, πάνε χρόνια από τότε που έδωσα.
Ναι, αλλά όχι το Β2 που σε ενδιαφέρει άμεσα.Έχεις πάρει το αυστριακό;
Meri_k
Νεοφερμένο μέλος
Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Για εργασια σε Γερμανια-Αυστρια-Ελβετια,ποια πτυχια αναγνωριζουν απο ολα αυτα ?Εχω ακουσει οτι το κρατικο δεν αναγνωριζεται στην γερμανια και οτι ειναι κυριως για ασεπ στην Ελλαδα
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 640 μηνύματα.
Goethe και ÖSDΓια εργασια σε Γερμανια-Αυστρια-Ελβετια,ποια πτυχια αναγνωριζουν απο ολα αυτα ?Εχω ακουσει οτι το κρατικο δεν αναγνωριζεται στην γερμανια και οτι ειναι κυριως για ασεπ στην Ελλαδα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- cinephilee
- katerina1980
- maritina07
- donpablo
- Corfu kitty
- Eleanna89
- Meri_k
- Ilias__
- Martheos
- Kate1914
- charmander
- AggelikiGr
- Hased Babis
- F1L1PAS
- acc/fin04
- Kafkinos
- Mixalis!
- quarterlifecrisis
- user110908
- Geraldsaga
- many of Filip
- Scandal
- !georgitsa!
- nicole1982
- panosT436
- waakaq
- Anna1974.
- abyssiniancat
- giannhs2001
- gaidouri
- giorgos608
- nickpatras
- Natsuko
- Angie15
- kost28
- GeoCommand
- sofia07
- Praxis
- Maria_Xagorari
- stam23
- jim2015
- DON-CAT
- Panagiotis849
- antonis97
- constansn
- Wonderkid
- Meow
- Joji
- dean32
- stefan
- User2350
- SlimShady
- Helen93
- Panagiotis09
- aggelosst9
- thecrazycretan
- penthesilia
- Belle26
- Ryuzaki
- Kostis-Palamas
- Rene2004
- natalix
- Idontknoww
- Vasilis2000kak
- Viedo
- johnietraf
- reliazag
- Ggpg
- g_i_a_n_n_i_s_
- cel123
- PanosCh002
- T C
- ag97
- J.Cameron
- louminis
- stergios191919
- Steffie88
- Μάρκος Βασίλης
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Libertus
- mythos
- iminspain
- Slytherin
- Memetchi
- billie perrakis
- Thanos_D
- Έμμα
- igeorgeoikonomo
- Dr House
- Monster Hunter
- Φινεύς
- giannist_
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki