Alessandra
Διάσημο μέλος

νταξι, δεν τα βαψα και μάυρα, απλά τα έχω βάλει με τον εαυτό μου γιατί δεν τα συνηθίζω κατι τέτοια. Πάντα ήξερα τι ήθελα απο την πρώτη στιγμή...
θε βρεθεί κάποιος και για μένα, τυφλός, κουτσός κάποιος θα βρεθεί!![]()

Δηλαδή, Μυρτώ, του την έπεσες κανονικά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Γιατί εσύ σίγουρα το έκανες κομψά...
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

έτσι μπράβο! Όχι σαν κάτι άλλες που περιμένουν από μας την πρώτη κίνηση... αμαν!κανονικότατα!
όχι παίζουμε...

Alessandra
Διάσημο μέλος

έτσι μπράβο! Όχι σαν κάτι άλλες που περιμένουν από μας την πρώτη κίνηση... αμαν!![]()
Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!!
Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό όμως κάνει τη μαγεία του φλερτ.έτσι μπράβο! Όχι σαν κάτι άλλες που περιμένουν από μας την πρώτη κίνηση... αμαν!![]()
Alessandra
Διάσημο μέλος

Αυτό όμως κάνει τη μαγεία του φλερτ.
:bravo::bravo::bravo::bravo:
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

του λέω...
προτιμω να μετανιώνω για κάτι που έκανα για κάτι που δεν έκανα έτσι αποφάσισα να σου μιλήσω παρα να αναρωτιέμαι πάντα τι θα γινόταν αν το έκανα μπλα μπλα
και του είπα ότι μ αρέσει...
και μετά μου είπε αυτός ότι ενώ με θέλει ακόμα (

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!!
Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.![]()
Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή?

Δε θα τα ζητουσα απο αγορι..μυρτω σαγαπω και το ξερειςαλλα προσωπικα δε θα το εκανα αν και το ξερω πως ειναι λαθος ο τροπος π σκεφτομαι...ειμαι απλα δειλη..
![]()
Κι αν είναι και ο άλλος δειλός?

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θα τα ζητουσα απο αγορι..μυρτω σαγαπω και το ξερειςαλλα προσωπικα δε θα το εκανα αν και το ξερω πως ειναι λαθος ο τροπος π σκεφτομαι...ειμαι απλα δειλη..
![]()
Το πρόβλημα κατ' εμέ δεν είναι αυτό.
Απλώς περιμένετε τον Μπραντ Πιτ και καταλαβαίνετε την ωμή πραγματικότητα όταν φτάσετε στα 45 με 3 παιδιά.

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα είπε αυτά γιατί νευρίασε. Σε γουστάρει και θα θέλει να τα φτιάξετε αλλά με λίγη προσπάθεια ακόμη. Στο λέω υπεύθυνα αυτόΒασικά του το είπα πολύ φιλοσοφημένα
του λέω...
προτιμω να μετανιώνω για κάτι που έκανα για κάτι που δεν έκανα έτσι αποφάσισα να σου μιλήσω παρα να αναρωτιέμαι πάντα τι θα γινόταν αν το έκανα μπλα μπλα
και μετά μου είπε αυτός ότι ενώ με θέλει ακόμα () πιστεύει ότι μια σχέση που αρχίζει μετά απο 5 μήνες φτύσιμο και τόση σκέψη δεν θα έχει καλό τέλος και να σου πω την αλήθεια έχει κι αυτός τα δίκαια του γιατί τον παίδεψα πολύ κι έρχομαι μετα και του λέω ξερεις, άκυρο ότι σου έλεγα τοσο καιρο...
Alessandra
Διάσημο μέλος

Βασικά του το είπα πολύ φιλοσοφημένα
του λέω...
προτιμω να μετανιώνω για κάτι που έκανα για κάτι που δεν έκανα έτσι προτιμησα να σου μιλήσω παρα να αναρωτιέμαι πάντα τι θα γινόταν αν το έκανα μπλα μπλα
και μετά μου είπε αυτός ότι ενώ με θέλει ακόμα () πιστεύει ότι μια σχέση που αρχίζει μετά απο 5 μήνες φτύσιμο και τόση σκέψη δεν θα έχει καλό τέλος και να σου πω την αλήθεια έχει κι αυτός τα δίκαια του γιατί τον παίδεψα πολύ κι έρχομαι μετα και του λέω ξερεις, άκυρο ότι σου έλεγα τοσο καιρο...
Εμ, το παλικάρι εξαντλήθηκε..
Αλλά, θα του περάσει. Μυρτούλα, θα τα φτιάξετε!

Μου αρέσουν αυτά τα σκηνικά.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά, κι εγώ δεν του τα ζήτησα. Του είπα απλά πως μ αρέσει και θα άφηνα τα πράγματα να προχωρήσουν μόνα τους. Δεν μου αρέσει η φάση ερώτηση: θες να τα φτιάξουμε απάντηση: ναι θα σ αγαπάω παντοτινά. είναι για παιδάκια του δημοτικού...
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή?
Κι αν είναι και ο άλλος δειλός?![]()
Κάνει, Νίκο μου, με τον τρόπο της. Άσε, κι εγώ εδώ και λίγο καιρό έμαθα πώς γίνονται αυτά. Τα έμαθα, όμως.
Αν είναι δειλός, αυτή είναι και η επιδεξίότητα της γυναίκας, να του δώσει θάρρος. Πρέπει σε μια γυναίκα να αποδείξεις ότι θέλεις αυτή και μόνο αυτή για να σου δώσει το πράσινο φως. Εδώ έγκειται το νόημα της κατάκτησης. Πρέπει να καταλάβει ότι θέλεις μόνο αυτή. Τότε θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις. Γιατί είναι γνωστό ότι πολλοί άντρες λειτουργούν ως κομμάντο: χτυπάνε και ό,τι πετύχουν. Γι' αυτό χρειάζεται η γυναίκα να νιώσει πρώτα σιγουριά.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY[/ame]Να σας πω την αλήθεια ούτε κι εμένα με έπεισε και πολύ. Νομίζω πως δεν θέλει να βρεθεί πάλι αυτός στην άσχημη θέση
καλά, κι εγώ δεν του τα ζήτησα. Του είπα απλά πως μ αρέσει και θα άφηνα τα πράγματα να προχωρήσουν μόνα τους. Δεν μου αρέσει η φάση ερώτηση: θες να τα φτιάξουμε απάντηση: ναι θα σ αγαπάω παντοτινά. είναι για παιδάκια του δημοτικού...

Μία άλλη πρόταση για την πρόταση.

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Αυτό όμως κάνει τη μαγεία του φλερτ.
αυτο κανει τη μαγεια του φλερτ;
εγω που νομιζα οτι εινα γενικοτερα το παιχνιδι που μαγευει και οχι ποιος θα κανει την πρωτη κινηση... :/
Alessandra
Διάσημο μέλος

Είναι πολύ σημαντικά πράγματα αυτά. Έτσι είναι η λειτουργία των δύο φύλων. Δεν είμαστε ίδιοι, άντρες και γυναίκες, λυπάμαι. Ο ψυχισμός μας διαφέρει.
Η Μυρτώ δεν πήγε να του την πέσει του παιδιού, απλά του απάντησε ετεροχρονισμένα. Υπάρχει διαφορά.
Άποψή μου, είναι και κρατήστε την στο μυαλό σας.
Στην πράξη όλοι κάνουμε λάθη μέχρι να μάθουμε και να καταλάβουμε.
Για να κρατήσει μια σχέση στο χρόνο, αυτό είναι σημαντικό , κατά τη γνώμη μου: Πρέπει ο άντρας να νιώσει ότι προσπάθησε για αυτή τη γυναίκα, ότι την κέρδισε και ότι εκείνη θέλει τώρα εκείνον και μόνον εκείνον πια. Και η γυναίκα πρέπει να νιώσει ότι ο άντρας την διεκδίκησε. Ίσως ακούγονται πολύ ρομαντικά αυτά, αλλά έτσι είναι..
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να κρατήσει μια σχέση στο χρόνο, αυτό είναι σημαντικό , κατά τη γνώμη μου: Πρέπει ο άντρας να νιώσει ότι προσπάθησε για αυτή τη γυναίκα, ότι την κέρδισε και ότι εκείνη θέλει τώρα εκείνον και μόνον εκείνον πια. Και η γυναίκα πρέπει να νιώσει ότι ο άντρας την διεκδίκησε. Ίσως ακούγονται πολύ ρομαντικά αυτά, αλλά έτσι είναι..
Για να κρατησει μια σχεση -πιστευω- πρεπει ο ενας να κατακτα και να κερδιζει τον αλλο, οχι μονο μια φορα, αλλα καθε μερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.