Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hakuna matata23
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελααααααα εμεις σχεδιο ξεκιναμε οκτωβρηΕμεις ξεκιναμε φροντιστηριο αρχες σεπτεμβρη (σχεδιο με το που μπει ο σεπτεμβρης) και θα γραψουμε 2 διαγωνισματα στους μιγαδικους, αφου κανουμε πρωτα επαναληψη(στα αλλα μαθηματα δεν ξερω). σκεφτομαι να τα κανω τωρα στην 'αρχη' για να μην σκεφτομαι οτι τα εχω.....εξαλλου ολα χωρανε καλε! ξερετε ποσες ωρες εχει η μερα?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

ελααααααα εμεις σχεδιο ξεκιναμε οκτωβρη![]()
Μην αγχώνεσαι. Μια συμμαθήτριά μου ξεκίνησε -για πρώτη φορά- σχέδιο τα Χριστούγεννα, και τα πήγε ικανοποιητικά καλά στις εξετάσεις, φέτος. Έγραψε περίπου 14 στο ελεύθερο και άλλο τόσο στο γραμμικό.
Έχεις καιρό μπροστά σου.

hakuna matata23
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι οχιι δεν το λεω για αυτοΜην αγχώνεσαι. Μια συμμαθήτριά μου ξεκίνησε -για πρώτη φορά- σχέδιο τα Χριστούγεννα, και τα πήγε ικανοποιητικά καλά στις εξετάσεις, φέτος. Έγραψε περίπου 14 στο ελεύθερο και άλλο τόσο στο γραμμικό.
Έχεις καιρό μπροστά σου.![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Πηγαινοέρχεσαι με το καράβι για να κάνεις σχέδιο;εμενα αυτο που σιγουρα δεν μου λειπει καθολου ειναι τα πηγαινε-ελα με το καραβι!!:Ρ

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

μια ωρα περιπου με το καραβι πηγαινε και αλλη μια ελαΠηγαινοέρχεσαι με το καράβι για να κάνεις σχέδιο;ΗΡΩΑΣ
![]()

Αν το σκεφτεις ειμαι τυχερη! 1. Υπαρχουν ατομα που και στην Αθηνα να μενουν, να χανουν περισσοτερη ωρα στις μετακινησεις τους. Εγω τουλαχιστον μπορω να διαβαζω και λιγο στο καραβι

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

μια ωρα περιπου με το καραβι πηγαινε και αλλη μια ελα
Αν το σκεφτεις ειμαι τυχερη! 1. Υπαρχουν ατομα που και στην Αθηνα να μενουν, να χανουν περισσοτερη ωρα στις μετακινησεις τους. Εγω τουλαχιστον μπορω να διαβαζω και λιγο στο καραβι2. Νομιζω το καλοκαιρι υπαρχουν παιδια απο νησια που ερχονται και μενουν στην αθηνα(φευγουν απο το σπιτι τους) για να κανουν σχεδιο. Εχει φροντισει βλεπεις το κρατος για ισα δικαιωματα προετοιμασιας για τις εξετασεις
![]()
Πράγματι! Πάντως χαρά στο κουράγιο σου!

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκεψου και το αλλο. Ποιος στην Γ΄ Λυκειου εχει την δυνατοτητα για 'ταξιδακι' καθε εβδομαδα??Πράγματι! Πάντως χαρά στο κουράγιο σου!Και στην περιοχή μου αν κάποιος θέλει σχέδιο πρέπει να πάει σε μια άλλη περιοχή.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Σκεψου και το αλλο. Ποιος στην Γ΄ Λυκειου εχει την δυνατοτητα για 'ταξιδακι' καθε εβδομαδα??που μενεις?
![]()
![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστω πολυ, επισηςΤυχερή. Εγώ δεν μένω σε νησί, αλλα δεν έκανα σχέδιο και δεν χρειαζόμουν μετακινήσεις
Σου εύχομαι καλή επιτυχία
![]()

Το κανω ηδη εναν χρονο και εχω επιζησει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.