Συντελεστές ΕΠΑΛ

mixalis1995

Νεοφερμένος

Ο mixalis1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.

spinalgr1990

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 195 μηνύματα.
σαφως και ναι..ειναι μια αλλαγη προς το δικαιοτερο προς ολους

Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ: οι συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων θα είναι: για τα Μαθηματικά και την Ελληνική Γλώσσα συντελεστής 1,5 και για τα δύο μαθήματα ειδικότητας συντελεστής 3,5.

Β. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΛ: οι συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων θα είναι: για τα Μαθηματικά και την Ελληνική Γλώσσα συντελεστής 3,5 και για τα δύο μαθήματα ειδικότητας συντελεστής 1,5.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αντιλαμβανόμενο ότι η αλλαγή αυτή των συντελεστών μαθημάτων της κοινής ομάδας σχολών, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δημιουργεί προβλήματα στην προετοιμασία των μαθητών-τριών, ανακοινώνει ότι η αλλαγή αυτή θα ισχύσει από την επόμενη σχολική χρονιά 2018-19. Για το λόγο αυτό θα προωθηθεί τις επόμενες ημέρες σχετική τροποποίηση της ΚΥΑ.
 

mixalis1995

Νεοφερμένος

Ο mixalis1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Λέει ένας πρωίν υφυπουργός που το υλοποίησε κιόλας ότι με το παλιο σύστημα ήταν άδικο για μάθητες που είχανε πιο εύκολα θέματα πχ στην γεωπονία απο τους μηχανολόγους . Απλά πείτε μ σας παρακαλώ τι λέει αυτός που ενώ ξέρουν ότι εμείς σαν μαθητές έχουν πολύ πιο αδύναμες μαθηματικές δυσκολίες στα Γενικής παιδείας και ότι πάμε για τον τομέα που μας ταιριάζει στον καθένα .Ούτως η αλλιώς για αυτό επιλέγουμε και ένα τέτοιο λύκειο . Κάποιος που θα πήγαινε μηχανολόγος θα έμπαινε στη σχολή αυτήν θα έδινε βάσεις καλύτερες εκει . Απλά με την ιδέα που έχουν θα μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα . Ο καθένας έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει αυτό που επιθυμεί γιατι να την πληρώσουν και όλη η άλλη ? Και γενικός εξοικειωνόμαστε καλύτερα στην επιλογή που κάναμε έχουμε μεγαλύτερες βαρύτητες γίνετε να κάνουν ένα οργανωμένο πλάνο και όχι απλά να την πετάνε σαν ιδέα ? οποίες ειδικότητες παρέχει το λύκειο μας να υπάρχει και σχετική έμφαση πάνω στην βαρύτητα αν δεν υπήρχε ο τομέας ναυτιλιάς θα ήταν πολύ λογικό να την είχατε μέσα στης κοινές ομάδες αλλά εφόσον υπάρχει πρέπει να διοργανώσουν μια βάσει για αυτό και να μετράνε τα μαθήματα που το εκπροσωπούν . Εαν είναι να κάνουν ένα τέτοιο κίνημα να το κάνουν με δίκαιος τρόπους . 1ο Εφόσον πάνε να κάνουν αυτό το έργο επειδή πιστεύουν οτι είναι καλύτερο κ που τα μαθήματα θα είναι κοινά με το ΓΕΛ και η βαρύτητα να πάνε τις βάσεις στα ίδια με αυτούς εφόσον τροποποιούν τα μαθήματα μας με αυτούς. 2ο Να έχουμε ισοβαθμία στο ποσοστό εισαγωγής στις Αεν . Στατιστικά εαν δείτε που έχετε πρόσβαση σε όλα εσείς στης Γενικής παιδείας όλα τα παίδια κυρίως στα μαθηματικά έχουν πρόβλημα στα θέματα και έτσι για αυτό πάμε εξάλλου και επαλ ώστε να εξοικειωθούμε πάνω στον τομέα μας και υπάρχει ναυτιλία μέσα και μας την πετάνε στης κοινές ομάδες....Που αυτή απο τι κατάλαβα εν θα το μετράνε πλέων . Τουλάχιστον επειδή ακόμα δεν έβγαλαν ανακοινώσεις μπορείτε να προβείτε εσείς σε μια τέτοια ενέργεια ώστε να τους το ξεκαθαρίσετε να το κάνουν ένα με αυτούς τους δύο τρόπους ? Νομιμοποιούν διατάξεις που απλά θα επηρεάσουν φέτος ιδιαίτερα όλους μας . . Εσείς πιστεύω ότι έχετε καλύτερη πρόσβαση επικοινωνίας από εμάς. Πιστεύω αν δεν το πάρουν υπόψιν το πλάνο που σας είπα να δώσουν τουλάχιστον και σε εμάς την ίδια πρόσβαση με τα μορια του Γελ . Τα αιτήματα αυτά αποτελούν κοινές αρχές που αφορά όλη την μαθητική κοινότητα και ακόμα και εσείς ο ίδιος μπορείτε να μάθετε ότι ίδιοι κάνουμε παράπονα και το μόνο που μας κάνει να είναι δίκαιο είναι ο λόγος μας που προσπαθούμε κάθε μέρα για ενα καλύτερο μέλλον . Δεν μας αρέσει καθόλου να είμαστε θεατές και απλά να βλέπουμε τέτοιες ιδέες που να μας επηρεάζουν και να μας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο στην επίτευξη του στόχου μας και να χάνουμε της ελπίδες μας . Aυτο έστειλα σε μια αρμόδια υπηρεσία ..
Τι πας να μου πεις εσύ κανένας δεν είχε παράπονο εδώ και πόσα χρόνια . Εφόσον θέλουν να το κάνουν κανένα πρόβλημα αλλά να έχουμε τα ίδια δικαιόματα με το Γελ.. Αλλιώς να μας περιμένουν πάλι στο υπουργείο που θα δημιουργήσουν προβλήματα και ξεεφτιλισμός προς το υπάρχων κόμμα
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top