isidorosrigas
Νεοφερμένο μέλος

Μπορείτε να μου πείτε τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος; ποια κατεύθυνση να ακολουθήσει στο Λύκειο, μετά σε ποια σχολή να πάει και τι είδος να σπουδάσει και τέτοια...
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon
Δραστήριο μέλος

Αν ναι οι σχολές δημοσιογραφίας υπάρχουν είτε ιδιωτικές είτε κρατικές και πανεπιστήμια.Τα πανεπιστήμια είναι στο πρώτο πεδίο,δηλαδή πας από θεωρητική κατεύθυνση.Τμήματα δημοσιογραφίας έχει ΑΠΘ και νομίζω Πάντειο.Από κει και πέρα έχει ιδιωτικές σχολές δημοσιογραφίας και διαλέγεις όποια θέλεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isidorosrigas
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ.

astathmitos
Δραστήριο μέλος

E ναι σιγουρα ενας δημοσιογραφος πρεπει να μιλαει καλα αγγλικα και ας μην εχει πτυχιο ΑΕΙ....Ειναι απο τα παραδοξαΠρέπει να σπουδάσει δημοσιογράφος και πτυχίο αγγλικών;
Ευχαριστώ.:no1:

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάρε παράδειγμα τον "Πιτσιρίκο". Από blog έχει δική του εκπομπή στο ΣΚΑΪ και πέρσι έγραφε κείμενα στο Μητσικώστα.
isidorosrigas
Νεοφερμένο μέλος

Πόσα μόρια χρειάζεται (από το Λύκειο) και σε ποια σχολή; τελικά χρειάζεται πτυχίο αγγλικών; μου είπατε πως πρέπει να μιλάει αλλά όχι πως χρειάζεται.

Σε περιοδικό, όχι δημοσιογράφος σε TV κλπ, κλπ...
Αυτό είναι το blog του; https://pitsirikos.blogspot.com/
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Businessman
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...