Γεια σας.
'Έπειτα από τυχαία αναζήτηση στο Google έπεσα πάνω στο θέμα για το Τει Χαλκίδας, γρήγορα διάβασα τα περισσότερα Post και κατάλαβα ότι υπάρχει μια αψιμαχία μάλλον χωρίς λόγο. Λοιπόν αποφάσισα να φτιάξω λογαριασμό αν και δεν είμαι πια φοιτητής-μαθητής αλλά επειδή έχω τελειώσει λογιστική σε αυτό το ίδρυμα είπα να γράψω κάποια πράγματα για να διορθώσω τις ανακρίβειες.
Πρώτον αποφοίτησα το 2007 σε τέσσερα χρόνια, έκανα μεταπτυχιακό στο ΟΠΑ, διότι κακά τα ψέμματα όποιος περιμένει να βρει δουλειά ώστε να μπορέσει να συντηρήσει οικογένεια θέλει τουλάχιστον δύο πτυχία, και τώρα δουλεύω οσίως δύο χρόνια ως λογιστής σε Β.Α.Ε.
Είχα γράψει 15,000 μόρια έπιανα Πειραιά αλλά λόγο δεύτερου σπιτιού στη Χαλκίδα(με ενδιέφερε μόνο λογιστική) επέλεξα αυτή πρώτη.Η αρχική εντύπωση ήταν τη βλακεία έκανα και σκεφτόμουν να ξαναδώσω Πανελλήνιες αλλά τελικά λίγο η πίεση από το σπίτι λίγο η βαρεμάρα έμεινα και σήμερα λέω ότι έκανα καλά.
Λοιπόν οι καθηγητές είναι καλοί(υπάρχουν και αδιάφοροι λίγοι αλλά δημόσιο είναι οπότε συμβαίνει), οι φοιτητές είναι το πρόβλημα λόγο της αδιαφορίας τους και την υποβάθμισης της σχολής από τους ίδιους συνήθως αυτή που έγραψαν 11000- και όχι αυτοί με το 13-14. Επίσης οι υποδομές και η οργάνωση δεν υπάρχουν(πραγματικά

).
Όσοι καταφέρουν να αποφοιτήσουν μέχρι και σε 2-3 χρόνια από τώρα θα βρουν δουλεία από τη πείρα, διότι ο λογιστής βρίσκεται στα 30 πιο εύκολα στην εύρεση εργασίας επαγγέλματα, έρευνα στο ΒΗΜΑ, συν ότι συνήθως δεν είναι ένας σε κάθε εταιρία και επιλέγουν ένα απόφοιτο Αει και τρεις Τει.
Τέλος το μέρος δε λέει πολλά αλλά η Χαλκίδα είναι μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ελλάδας. Σίγουρα αν περάσεις εκεί παιδί μου(το παιδί που άνοιξε το άρθρο) θα δεις ότι τα περισσότερα εκτός της οργάνωσης είναι φήμες ή ανακρίβειες.
Αυτά είχα να πω δε χρειάζεται να ακούς τους άλλους μόνο να τους συμβουλεύεσαι και εκτός αν κάποιος έχει εργοστάσιο η είναι σύμβουλος Επιλογής Εργασίας δε νομίζω ότι έχει καμία αξία τι γράφει για το ίδρυμα φιλικά πάντα. Διότι το πτυχίο είτε στον Έβρο είτα στην Αθήνα παραμένει ίδια η αξία του ο άνθρωπος πίσω από αυτό αλλάζει, φαίνεται αυτό στη συνέντευξη εργασίας.
Υ.Γ. ΌΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.