Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 00:17 Η Riaaaa έγραψε: #21 28-07-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε μπορει να ειναι και ετσι.. Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες Ευελπιδων 131 θεσεις κενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια. Click για ανάπτυξη... Ααα νωρίς νωρίς ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 00:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 28-07-25 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Anna1974: Καλησπέρα σας. Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400. Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες. Click για ανάπτυξη... ακομα και απο τα παιδια θα παρουν φορους? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 00:56 Η Riaaaa έγραψε: #23 28-07-25 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Anna1974: Καλησπέρα σας. Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400. Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες. Click για ανάπτυξη... Άδικο για τα παιδιά, θα έπρεπε να τα περνούν κανονικά τα χρήματα.. , τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις πάνε για ενοίκιο , ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα απευθείας οπότε.. ή για οτιδήποτε άλλο χρειάζονται.. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:13 Η Riaaaa έγραψε: #24 28-07-25 09:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε μπορει να ειναι και ετσι.. Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες Ευελπιδων 131 θεσεις κενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε ψάχνεσαι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 28-07-25 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι έγινε ψάχνεσαι? Click για ανάπτυξη... Τι να ψαχτο ..? οσο και να... εσυ εισαι απιαστη ..γεννας καινουργια πραματα.. Καφε πινω..και σκεφτομαι τι να πω σε ενα κοριτσι που θελει αρχιτεκτονικη. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:20 Η Riaaaa έγραψε: #26 28-07-25 09:20 Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 28-07-25 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε μπορει να ειναι και ετσι.. Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες Ευελπιδων 131 θεσεις κενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια. Click για ανάπτυξη... Ααα νωρίς νωρίς
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 00:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 28-07-25 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Anna1974: Καλησπέρα σας. Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400. Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες. Click για ανάπτυξη... ακομα και απο τα παιδια θα παρουν φορους? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 00:56 Η Riaaaa έγραψε: #23 28-07-25 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Anna1974: Καλησπέρα σας. Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400. Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες. Click για ανάπτυξη... Άδικο για τα παιδιά, θα έπρεπε να τα περνούν κανονικά τα χρήματα.. , τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις πάνε για ενοίκιο , ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα απευθείας οπότε.. ή για οτιδήποτε άλλο χρειάζονται.. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:13 Η Riaaaa έγραψε: #24 28-07-25 09:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε μπορει να ειναι και ετσι.. Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες Ευελπιδων 131 θεσεις κενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε ψάχνεσαι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 28-07-25 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι έγινε ψάχνεσαι? Click για ανάπτυξη... Τι να ψαχτο ..? οσο και να... εσυ εισαι απιαστη ..γεννας καινουργια πραματα.. Καφε πινω..και σκεφτομαι τι να πω σε ενα κοριτσι που θελει αρχιτεκτονικη. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:20 Η Riaaaa έγραψε: #26 28-07-25 09:20 Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 28-07-25 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anna1974: Καλησπέρα σας. Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400. Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες. Click για ανάπτυξη... ακομα και απο τα παιδια θα παρουν φορους?
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 00:56 Η Riaaaa έγραψε: #23 28-07-25 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Anna1974: Καλησπέρα σας. Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400. Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες. Click για ανάπτυξη... Άδικο για τα παιδιά, θα έπρεπε να τα περνούν κανονικά τα χρήματα.. , τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις πάνε για ενοίκιο , ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα απευθείας οπότε.. ή για οτιδήποτε άλλο χρειάζονται.. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:13 Η Riaaaa έγραψε: #24 28-07-25 09:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε μπορει να ειναι και ετσι.. Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες Ευελπιδων 131 θεσεις κενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε ψάχνεσαι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 28-07-25 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι έγινε ψάχνεσαι? Click για ανάπτυξη... Τι να ψαχτο ..? οσο και να... εσυ εισαι απιαστη ..γεννας καινουργια πραματα.. Καφε πινω..και σκεφτομαι τι να πω σε ενα κοριτσι που θελει αρχιτεκτονικη. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:20 Η Riaaaa έγραψε: #26 28-07-25 09:20 Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 28-07-25 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anna1974: Καλησπέρα σας. Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400. Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες. Click για ανάπτυξη... Άδικο για τα παιδιά, θα έπρεπε να τα περνούν κανονικά τα χρήματα.. , τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις πάνε για ενοίκιο , ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα απευθείας οπότε.. ή για οτιδήποτε άλλο χρειάζονται..
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:13 Η Riaaaa έγραψε: #24 28-07-25 09:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε μπορει να ειναι και ετσι.. Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες Ευελπιδων 131 θεσεις κενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε ψάχνεσαι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 28-07-25 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι έγινε ψάχνεσαι? Click για ανάπτυξη... Τι να ψαχτο ..? οσο και να... εσυ εισαι απιαστη ..γεννας καινουργια πραματα.. Καφε πινω..και σκεφτομαι τι να πω σε ενα κοριτσι που θελει αρχιτεκτονικη. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:20 Η Riaaaa έγραψε: #26 28-07-25 09:20 Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 28-07-25 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε μπορει να ειναι και ετσι.. Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες Ευελπιδων 131 θεσεις κενες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε ψάχνεσαι?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #25 28-07-25 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι έγινε ψάχνεσαι? Click για ανάπτυξη... Τι να ψαχτο ..? οσο και να... εσυ εισαι απιαστη ..γεννας καινουργια πραματα.. Καφε πινω..και σκεφτομαι τι να πω σε ενα κοριτσι που θελει αρχιτεκτονικη. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:20 Η Riaaaa έγραψε: #26 28-07-25 09:20 Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 28-07-25 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τι έγινε ψάχνεσαι? Click για ανάπτυξη... Τι να ψαχτο ..? οσο και να... εσυ εισαι απιαστη ..γεννας καινουργια πραματα.. Καφε πινω..και σκεφτομαι τι να πω σε ενα κοριτσι που θελει αρχιτεκτονικη.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:20 Η Riaaaa έγραψε: #26 28-07-25 09:20 Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 28-07-25 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 28-07-25 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη.. Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:29 Η Riaaaa έγραψε: #28 28-07-25 09:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι. Click για ανάπτυξη... Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις??
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 28-07-25 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις?? Click για ανάπτυξη... Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:37 Η Riaaaa έγραψε: #30 28-07-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω.. Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει. Click για ανάπτυξη... Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 28-07-25 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα.. Click για ανάπτυξη... Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 09:44 Η Riaaaa έγραψε: #32 28-07-25 09:44 Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους.. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip LOL2000 Giannis_19 BillyTheKid Ask23 iry friesnchocolate Highlander csg linaaalin03 mpimpika m.b. NikosPap_ andreouk tomftw SYNTHESIS str07 giorgos8907 Dina Xryssa restinbass Debugging_Daemon st.krf tzoulio redpointer Panatha mono charmander thewitcher globglogabgalab tsiobieman katia.m panaman BatGuin Unboxholics Dr. Gl. Luminous P.Dam. Drscientist Ilikntas sakplat Angelikaaa thenutritionist Corfu kitty jellojina Tzam ang12_012 MariaApo hello1234 gaidouri aris65 shuuu theodle Lia 2006 mumofstudents Ilias__ sophieee nick34 SlimShady giannhs2001 Ryuzaki bibliofagos Giannismsn abyssiniancat Scandal Sotiris 12 Kzaro maritina07 elinamav psychoticwaltz phoni elevag panos007 Velvet Κλημεντίνη LeGoat mimis panosalex7 Entropy24 Georgiaaa_ AMPA mflam EFAKIT thanasarasz Eva1 Papastergiou adtor maria271 Fourtou Startx0 woasibe love_to_learn Helen06 pinkheart pannnos1992 Natsuko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους..
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 10:01 Ο redpointer: #33 28-07-25 10:01 "Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
"Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4 Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιουλίου 2025 μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2025 στις 11:50 Η Riaaaa έγραψε: #34 28-07-25 11:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες. Click για ανάπτυξη... Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους