Συνθήκες στη ΣΣΑΣ

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.
Ε μπορει να ειναι και ετσι..
Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες
Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες
Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες
Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες
Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες
Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες
Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες
Ευελπιδων 131 θεσεις κενες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια.
Ααα νωρίς νωρίς

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.603 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400.
Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα.
Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες.
ακομα και απο τα παιδια θα παρουν φορους?

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Καταρχάς τα ποσά που αναφέρονται να ξέρετε ότι είναι μεικτά και όχι καθαρά. Δηλαδή μην υπολογίζετε 600 αλλα γύρω στα 380-400.
Επίσης οι μαθητές των σχολών διαμένουν μέσα στη σχολή και έχουν έξοδο κάθε Τετάρτη και κάθε Σαββατοκύριακο αν δεν έχουν κάποια υπηρεσία. Αυτά ίσχυαν και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα.
Πολλά παιδιά νοίκιαζαν σπίτι συνήθως με συγκάτοικο για αυτές τις ώρες που είχαν ελεύθερες τις παραπάνω ημέρες.
Άδικο για τα παιδιά, θα έπρεπε να τα περνούν κανονικά τα χρήματα.. , τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις πάνε για ενοίκιο , ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα απευθείας οπότε.. ή για οτιδήποτε άλλο χρειάζονται..

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε μπορει να ειναι και ετσι..
Αλλα και να ειναι την αιμοραγια που λενε δεν την σταμάτησαν... άδειες σχολες
Υπαξιωματικοι μαχικοι 162 θεσεις κενες
Νοσηλευτριες 16 θεσεις κενες
Υπαξιωματικοι αεροποριας 26 θεσεις κενες
Υπαξιωματικοι αεροποριας τεχνολογοι 45 θεσεις κενες
Υπαξιωματικοι Ναυτικου 57 θεσεις κενες
Ναυτικων δοκιμων 62 θεσεις κενες
Ευελπιδων 131 θεσεις κενες

ναι θα ψαχτω..τωρα παω για υπνο γεια.
Τι έγινε ψάχνεσαι?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.603 μηνύματα.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη..

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ψάξου λέω γενικά γιατι δεν καλύπτεις κ όλες τι απορίες μου .. όσο για την αρχιτεκτονική δεν φέρω άποψη..
Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο.
Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσυ δεν εκφερεις αποψη, αλλα εγω πρεπει να ξερω..το κοριτσι πρεπει να πιει νερο.
Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να σε καλυψω... αμα ανοιξεις το κουτι το χασαμε το παιχνιδι.
Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις??

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Γιατί τόσο δύσκολη είμαι? Για να απαντήσεις στις απορίες μου ή αποφεύγεις??
Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω..
Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντα ετσι κανω..οτι δεν θελω να απαντησω δεν απαντω..
Ρια ..εδω καλη μου ειναι νημα ΣΣΑΣ και οτι λεμε δεν ενδιαφερει καθολου τα παιδια...μαλλον ενοχλει.
Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα..

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Χμμμ στα λόγια μου έρχεσαι εδώ είναι νημα ΣΑΣΣ!! οπότε δεν αφορά κανένα..
Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους..

redpointer

Δραστήριο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 409 μηνύματα.
"Κύμα" παραιτήσεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών: 1 στους 4

Λίγες μέρες πριν ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών Ιατρών της ΣΣΑΣ, παραιτήθηκαν πέντε (5) τελειόφοιτοι σπουδαστές, εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Σχολής​

μισθοι κατω του χιλιαρικου*12. Μεταθεσεις απειρες. Τοξικο περιβαλλον.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρια σε ανακαλω σην ταξη..τα παιδια σσας αξιζουν πολλα, γιατι θα εχουν καλες μεν αλλα πιεστικες σπουδες.
Ωραία σχετικά με μια απορία μπες pm λίγο.. τώρα
Εννοώ η δική μας συζητήση δεν αφορά κανέναν σε αυτό το νημα ΣΑΣΣ , σαφώς κ το νημα είναι σημαντικό για τους υποψήφιους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια