Απλά να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία ,σε περίπτωση που βοηθήσει κάποιον/καποια, για να καταλαβει λιγο τι παιζει με της κατ εξαιρεση.
Αποψη μου ειναι οτι απλα της εχουν για τα βυσματα..οκ ξερω ,αναμενομενο αλλα θα πω το εξης :
Η δικια μου περιπτωση ηταν απολυτα ξεκαθαρη και τεκμηριωμενη και μαλιστα απτις σοβαροτερες που η ιδια η εγκυκλιος αναφερει, καθως ο πατερας μου απεβιωσε την χρονια των πανελληνιων και επομενως , συμφωνα με το νομο ειχα ξεκαθαρο δικαιωμα "θανατος συγγενη α΄βαθμου εντος ενος ετους απτη καταθεση μηχανογραφικου".
Παρολα αυτα οχι μονο μου απερριψαν την πρωτη αιτηση, αλλα υστερα και την ενσταση , και επειδη το πιεζα παααρα πολυ με συνεχομενα τηλεφωνα σε Υπουργειο και δικηγορο ,μου λεγανε οτι θα γινει η μετεγγραφη και να μην ανησυχω κλπ , μεχρι που φτασαμε τελη Σεπτεμβρη, πηρα παλι απορριπτικη απαντηση και διαλυθηκε και η επιτροπη των κατεξαιρεση οπως κανει καθε χρονο και φτιαχνεται αλλη.
Οποτε φετος,πηγα με κοινωνικα / οικονομικα , μαζεψα αυτη τη χρονια 8 μορια και αναμενω..