Συνδυασμός δουλειάς και ψυχαγωγίας στη Μαλαισία

nikosxdxd

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά!Λοιπόν, εγώ και η ομάδα ρομποτικής μου θα πάμε σε ένα συνέδριο στη Μαλαισία!Ήθελα να σας ρωτήσω ωστόσο κάτι λίγο άσχετο, μήπως ξέρετε τι ωραίο έχει η Μαλαισία, για να κάνουμε και να δούμε?Θέλουμε δηλαδή να συνδυάσουμε δουλειά και αναψυχή.Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Γεια σας παιδιά!Λοιπόν, εγώ και η ομάδα ρομποτικής μου θα πάμε σε ένα συνέδριο στη Μαλαισία!Ήθελα να σας ρωτήσω ωστόσο κάτι λίγο άσχετο, μήπως ξέρετε τι ωραίο έχει η Μαλαισία, για να κάνουμε και να δούμε.Θέλουμε δηλαδή να συνδυάσουμε δουλειά και αναψυχή.Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D

Ομάδα ρομποτικής;; που κολλάει φοιτητής νομικής με ρομποτική;

Ολά ωραία είναι εκει, διαφορετικά κα εξωτικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομάδα ρομποτικής;; που κολλάει φοιτητής νομικής με ρομποτική;

Ολά ωραία είναι εκει, διαφορετικά κα εξωτικά
Ε είναι ένα χόμπυ που είχα από παλιά και τα τελευταία χρόνια διαγωνιζόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο.Τελοσπάντων, αυτό που ψάχνω είναι μέρη που μπορώ να δω στη Μαλαισία.:D

Δεν είναι για πολλά- πολλά. Βλέπεις, αλλά δεν ακουμπάς. :P

Δεν είναι για πολλά- πολλά. Βλέπεις, αλλά δεν ακουμπάς. :P
Γιατι αυτο?Ηλπιζα σε μια κατατοπιστικοτερη απαντηση σου.:P
:D

Γεια σας παιδιά!Λοιπόν, εγώ και η ομάδα ρομποτικής μου θα πάμε σε ένα συνέδριο στη Μαλαισία!Ήθελα να σας ρωτήσω ωστόσο κάτι λίγο άσχετο, μήπως ξέρετε τι ωραίο έχει η Μαλαισία, για να κάνουμε και να δούμε?Θέλουμε δηλαδή να συνδυάσουμε δουλειά και αναψυχή.Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D
βρε χαζό είσαι!! καθεσαι και κανεις ρομποτικά τέτοια και είσαι φοιτητής νομικής;; δε το καλλιεργείς να φύγεις στο εξωτερικό να πλουτίσεις, γιατί άμα μείνεις στην ελλάδα για νομική, θα μείνεις κάποτε με την ανάμνηση του συνεδρίου της μαλαισίας.

**Συμφωνώ με τον veni. Βλέπεις και δεν ακουμπας(μάλλον δε σε ακουμπάνε. Από τις πρώτες χώρες στην ανήλικη πορνεία κλπ). Η κουάλα λουμπουρ όμως είναι κάτι που δεν το περιμένεις. Αλλες εικόνες και ήχοι, χρώματα!

Καλά να περάσεις!

Cosmopolitan μήπως μπερδεύτηκες με Ταϋλάνδη;

βρε χαζό είσαι!! καθεσαι και κανεις ρομποτικά τέτοια και είσαι φοιτητής νομικής;; δε το καλλιεργείς να φύγεις στο εξωτερικό να πλουτίσεις, γιατί άμα μείνεις στην ελλάδα για νομική, θα μείνεις κάποτε με την ανάμνηση του συνεδρίου της μαλαισίας.

**Συμφωνώ με τον veni. Βλέπεις και δεν ακουμπας(μάλλον δε σε ακουμπάνε. Από τις πρώτες χώρες στην ανήλικη πορνεία κλπ). Η κουάλα λουμπουρ όμως είναι κάτι που δεν το περιμένεις. Αλλες εικόνες και ήχοι, χρώματα!

Καλά να περάσεις!
Κουαλα Λουμπουρ θα παω! Και, οπως ειπε ο Βενι, η Ταϋλανδη εχει μεγαλο ποσοστο παιδικης πορνειας!Εξαλλου εγω δεν ειμαι ανηλικος πλεον.:P

Λάθος εποχή πάτε..!! Τον Μάρτιο έπρεπε να πάτε που είχε και Formula 1...!!:vroum: (Έκαστος στο είδος του...!:D)
Λοιπόν καλά να περάσετε και φυσικά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..!!!:clapup:

Λάθος εποχή πάτε..!! Τον Μάρτιο έπρεπε να πάτε που είχε και Formula 1...!!:vroum: (Έκαστος στο είδος του...!:D)
Λοιπόν καλά να περάσετε και φυσικά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..!!!:clapup:
Το Νοεμβρη παμε!Btw περυσι ειχαμε παει στο Αμπου Νταμπυ και το ξενοδοχειο ηταν κολλητα με το γηπεδο της Φερραρι, οποτε χορτασαμε αγωνες.:PΕυχαριστουμε.:)

Το Νοεμβρη παμε!Btw περυσι ειχαμε παει στο Αμπου Νταμπυ και το ξενοδοχειο ηταν κολλητα με το γηπεδο της Φερραρι, οποτε χορτασαμε αγωνες.:PΕυχαριστουμε.:)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!! Εμένα γιατί δεν με πήρατε μαζί σας....????:cry_x: Τυχαιράκιδες...!:P

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!! Εμένα γιατί δεν με πήρατε μαζί σας....????:cry_x: Τυχαιράκιδες...!:P
χαχχαχαχα, δε το σκεφτηκαμε!Αλλα ας μη ξεφευγουμε απ το θεμα, εχει κανεις να προτεινει πως να ξοδεψουμε το χρονο μας εκει?:D:D

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Μπορεις να γινεις σαφεστερος?

Τς τς η νέα γενιά τα θέλει όλα στο πιάτο.

Κοινωνικές αντιλήψεις, θρησκεία και ό,τι αναφέρθηκε μέχρι τώρα. Περιορίσου στους πύργους. :P

Τς τς η νέα γενιά τα θέλει όλα στο πιάτο.

Κοινωνικές αντιλήψεις, θρησκεία και ό,τι αναφέρθηκε μέχρι τώρα. Περιορίσου στους πύργους. :P
Ε καλα δεν εχω σκοπο να παω για να κανω παρεες, απλα για να δω μερη που πιθανοτατα δε θα δω πολλες φορες στη ζωη μου.:D

Βtw Ιορδανη βρηκα αρκετα ενδιαφεροντα σημεια για sightseeing και αναψυχη στο λινκ που μου δωσες.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back