Μου φαινεσαι εκ φύσεως πολυ συνειδητοποιημένο άτομο, και εγω συμμερίζομαι τις απόψεις σου !!
Θαρρώ πως οσο μεγάλο και αν ειναι το φόρτο δουλειάς (που σιγουρα δεν θα συγκρίνεται με αυτο του σχολειου) θα ειναι σε ενα αντικείμενο που εσυ εχεις επιλέξει και θα σε ικανοποιεί, ναι ακομα και τα εξτρα μαθηματα. και επισης δεν κινδυνεύεις να μην μπεις σε μια σχολή και δεν ανταγωνίζεσαι χιλιάδες ατομα για μια θέση, οπως λειτουργεί το θεμα στις πανελε.
κ εμενα στο τμημα μου η μαλλον γενικότερα το σχολειο μου η κατάσταση ηταν μπλεχ. δεν έτυχε να συνευρεθω με άτομα που ειχαν παρομοια ενδιαφέροντα ή έστω κοινες αξιεσ και δεν θα μου λείψει καθολου η κλειστομυαλη κοινωνία των δυτικών προαστιων. ο έντονος ανταγωνισμός επισης.
ειναι τοσο ωραιο παντως να βλεπεις ατομα σαν εσενα που εχουν αποφασίσει τι θελουν να κανουν (οχι οτι ειναι λαθος να μην ξερει κανεις τοσο μικρος, ισα ισα φυσιολογικο ειναι) και εχουν τοσο πείσμα και ορεξη να το κατακτήσουν. σου εύχομαι να γράψεις τελεια και στη φυσικουλα και να εισαχθείς εσυ κ ο κολλητός σου !