Συναισθήματα της Γ' Λυκείου που τελειώνει το σχολείο για πάντα

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.
Εγώ ψιλοχαρηκα γτ όλοι στο σχολείο μου (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) ήταν πραγματικά ηλίθιοι.
Η ζωή μου σε μία πρόταση. Προφανώς και θα μου λείψουν οι φίλοι μου, αλλά τα βλαμμένα του σχολείου μου υπερτερούσαν αριθμητικά
 

augustine

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Να πω την αλήθεια, νομίζω θα μου λείψει το σχολείο, ακόμη και οι πιο αδιάφοροι συμμαθητές μου, αφού ήμασταν μαζί για 14 χρόνια. Επίσης, από τη μια χαίρομαι που τελείωσε όλο αυτό, από την άλλη θα νοσταλγώ την ίσως τελευταία εντελώς ανέμελη περίοδο της ζωής μας. Ίσως βέβαια να τα παίρνω όλα κατάκαρδα επειδή δένομαι πολύ σε καταστάσεις :lol:
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής Πατρών. Έχει γράψει 6,562 μηνύματα.
Έχω αρχίσει να μετανιώνω που ήθελα να μεγαλώσω :redface:
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας ΑΠΘ και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
Έχοντας αποφοιτήσει το 2015..ομολογώ πώς ναι, μου λείπει εν τέλει το σχολείο. Μάλλον, όχι τόσο το σχολείο όσο η άγνοια του πώς είναι να ζεις την οποία έχεις στην ηλικία αυτή. Έχεις μια υποχρέωση, να πηγαίνεις στο σχολείο. Από εκεί κι ύστερα, έρχεται το ζόρι.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top