~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Συμφωνώ με το τελευταίο αλλά όταν είσαι ερωτευμένος, το πιο δύσκολο είναι να συγκεντρωθείς και να έχεις αυτοσυγκράτηση.
Είναι λογικό να ερωτευτεί κανείς το κορίτσι που βλέπει στο σχολείο εδώ και δύο χρόνια;![]()
Φυσικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nipas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

...Απλά είσαι αλλού κάθε ώρα και στιγμή![]()
Άσε, σ'αυτό έχεις δίκιο κι έχω αποδείξεις.
Γενικά υπάρχουν και τα θετικά και τ'αρνητικά του έρωτα: Το ότι είσαι αφηρημένος έχει επίπτωση στις επιδόσεις σου αλλά είναι και ωραίο το τι νιώθεις. Αρκεί να υπάρχει ανταπόκριση κατά τη γνώμη μου. Είναι δύσκολο θέμα ειδικά αν έχεις απανωτά διαγωνίσματα και δεν συγκεντρώνεσαι(Για όσους θέλουν καλούς βαθμούς).
Πάντως το να ρωτάς τα συμπτώματα του έρωτα στο φόρουμ, είναι λίγο υπερβολικό, αλλά γίνεται ωραίο θέμα για συζήτηση, γιατι ενδιαφέρει πολλούς όπως βλέπω.
Τέλος πάντων....είναι περίεργη κατάσταση.

Φυσικά!![]()
Πώς δηλαδή είναι λογικό; (το βλέπω λίγο παράξενο αλλά αφού συμφωνείς...)
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Frida!
Νεοφερμένο μέλος

παιδια δεν ξερω για εσας...αλλα εγω οταν ειμαι ερωτευμενη -οπως τωρα που ειμαι - διαβαζω του θανατα!!!ειδικα φετος....απο εκει που επαιρνα 16-17-18 τωρα εχω παρει 19 και 20 σε οτι εχω γραψει ως ωρας...ισως να φταει οτι εβγαλε εκεινος 20 περσι...
κατι παρομοιο...

Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

Όσο για μένα, προσπαθώ να συγκεντρωθώ όσο μπορώ αλλά...είμαι αλλού

Frida!
Νεοφερμένο μέλος

Είναι κι αυτό μια άποψη. Ίσως οι κοπέλες να σκέφτονται και να δρουν έτσι.
Όσο για μένα, προσπαθώ να συγκεντρωθώ όσο μπορώ αλλά...είμαι αλλού![]()
δεν πειραζει!!!

Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Να πω την αλήθεια, είναι πολύ απαράδεκτο τραγούδι, με πρόστυχες εκφράσεις και συνεχόμενο τόνο. Αυτό δεν είναι έρωτας σίγουρα![]()
και όμως...
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Όταν ακούς συνέχεια αυτό το τραγούδι και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις
Dude,you have issues.
Btw ρε κορίτσια,πως τα καταφέρνετε και διαβάζετε όταν είστε in love?Εγώ μια ζωή όταν ερωτεύομαι καίγομαι στους μπάφους (στην αρχή είπα να μην το πω γιατί μας βλέπουν και ανήλικα,αλλά μετά λέω "δε γαμ...?"

Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

Dude,you have issues.
Btw ρε κορίτσια,πως τα καταφέρνετε και διαβάζετε όταν είστε in love?Εγώ μια ζωή όταν ερωτεύομαι καίγομαι στους μπάφους (στην αρχή είπα να μην το πω γιατί μας βλέπουν και ανήλικα,αλλά μετά λέω "δε γαμ...?").I do think better,though.
Βλέπουν και ανήλικοι; Ε και τι θα δούνε; Αλλά εξαρτάται το ποιους θεωρείς ανήλικους

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Βλέπουν και ανήλικοι; Ε και τι θα δούνε; Αλλά εξαρτάται το ποιους θεωρείς ανήλικους![]()
It was ironic,dude,ironic.
Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Right.We must realize when those replies are true or not.
guess whether non metaforic,ίσως και literal
δε θα απαντούσα αν δε διέκρινα καποια miligrams ειρωνίας

Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Καλύτερο το δικό σου.
Δε με πιάνεις.Θεώρησα αρχικά,πως υπήρξε κατι το υποτιμητικό απέναντι στην απάντηση του Crowley,επειδή ήταν στα αγγλικά(καλώς η κακώς μερικές φορές αισθάνεται άνετα οταν απαντα έτσι)-(Θελησα να δειξω πως διαφορετικό ειναι να θεωρείς κατι μητρικο σου,φυσικο να γραφεις ετσι)Μετα είδα πως του εκανες και +1 αρα η απαντηση ενδεχομένως δεν εχει νοημα.Κριμα και είχε ωραία χρωματάκια

matasiros
Νεοφερμένο μέλος

και να νευριάζεις ακόμα περισσότερο όταν βάζει ότι είναι σε σχέση

Ranxa (Costas)
Νεοφερμένο μέλος

να τον/την σκεύτεσαι συνέχεια και να μένεις με ένα ηλίθιο χαμόγελο κάθε φορά που βλέπεις φοτο του στο φέις-μπουκ
και να νευριάζεις ακόμα περισσότερο όταν βάζει ότι είναι σε σχέση![]()
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Νευριάζω όχι γιατί βάζει ότι είναι σε σχέση αλλά επειδή δε με κάνει φίλο της

Αλλά το θετικό είναι πως μπορώ να της μιλήσω και στο σχολείο

...Damn, love is the best and worst thing...it's complicated....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- xristina elen
- suaimhneas
- Claire05
- Magigi
- Ness
- estrela
- hello1234
- iiTzArismaltor_
- Alessandra Eliza
- Unboxholics
- constansn
- BatGuin
- Dr. Gl. Luminous
- guest24440
- Paragontas7000
- Scandal
- Nala
- Hased Babis
- charmander
- AggelikiGr
- Panagiotis849
- Γιώργος μεγ
- Obi-Wan Kenobi
- Gogosps
- Leo komm
- Meow
- Philologist
- Mary Jane
- Melina K.
- pacheiko
- jul25
- Danaoula2020
- Nia Skg
- eukleidhs1821
- ChristosV21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.