BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Την Μοιραράκη ερωτεύτηκες και σκέφτεσαι χαλιά;Όταν περνάς έξω απο ένα κατάστημα που λέει με κεφαλαία γράμματα ''Χειροποίητα χαλιά''.
Αλλά εσύ αφηρημένα διαβάζεις ''Χειροποίητα χάλια''.
Και αναρωτιέσαι,μα πόσο χάλια να είναι αυτά τα χειροποίητα;
Ultra Fail.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Την Μοιραράκη ερωτεύτηκες και σκέφτεσαι χαλιά;
Σούπερ!

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

αφαιρεισαι,ο νους σου ταξιδευει μονο σε ''μερη'' οπου υπαρχει αυτος,να μη μπορεις να προσαρμοστεις πια στην ιδια την καθημερινοτητα...
πονας αρκετα στο στομαχι για 1 ή παραπανω δευτερολεπτα όταν τον σκεφτεσαι, τον βλέπεις και ειδικά όταν σου μιλάει κιόλας...
επισης,αν στελνετε μηνυματα ειδικα σε κινητο ,σου τρεμουν τα χερια

αντιπαθεις ασχημα οποιαν συμπαθει (δηλαδη φαντασου να του αρεσει κιολας)...
εχεις περισσοτερα νευρα,εισαι πολυ περισσοτερο τσιτωμενη-αγχωμενη μην τυχον παει κατι στραβα...
οτι τραγουδι και ν'ακουσεις σου θυμιζει αυτον..ΟΤΙ και ν'ακουσεις...
γενικα τρωγεσαι μεσα σου παρα πολυ και του δινεις και καταλαβαινει στις αναλυσεις...
νιωθεις οτι βαριεσαι να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ,εκτος απ'το να τον σκεφτεσαι!!
νομιζεις οτι παντου τον βλεπεις...
δε μπορεις φυσικα να κοιμηθεις εξαιτίας του...
(αυτά πιστευω...ολα τ'αλλα υπαγονται σ'αυτα

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πάλι αρρώστησα που το διάβασα. Χειρότερο κι από μαγουλάδες ακούγεται./Ανατρίχιασα.

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Πού να καταλάβεις...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ε ναι, δεν είμαι εγώ για αιώνια πίστη, γάμους και παιδιά. Εσύ που 'σαι καλό παιδί αυτό οφείλεις να ψάχνεις, την «υψηλή αγάπη».Είναι Υψηλά Συναισθήματα αυτά, δεν είναι για τα μούτρα σου.
Πού να καταλάβεις...
Για συνεχίστε με το τόπικ, πλάκα έχετε!

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Και όταν χωρίζετε,πλακώνεστε στο 2λιτρο οικογενειακό παγωτό,καθισμένοι σε έναν καναπέ,ενώ η τηλεόραση έχει μια ρομαντική κομεντί.Και δάκρυα αναβλύζουν or whatevz απο τα μάτια σας.
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το μοτιβο των αμερικάνικων ταινιών,πώς γίνεται να τρως απο στενοχώρια;

Guest 781029
Επισκέπτης

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτάς συνέχεια το κινητό σου.
Ότι και να σου πει χαμογελάς.
Θες να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί της.
Μπορεί να σου αλλάξει τη ψυχολογία μέσα σε δευτερόλεπτα.
Αυτά έχω παρατηρήσει σε μένα από τότε που την ερωτεύτηκα.

Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτεσαι συνέχεια ένα συγκεκριμένο άτομο.
Κοιτάς συνέχεια το κινητό σου.
Ότι και να σου πει χαμογελάς.
Θες να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί της.
Μπορεί να σου αλλάξει τη ψυχολογία μέσα σε δευτερόλεπτα.
Αυτά έχω παρατηρήσει σε μένα από τότε που την ερωτεύτηκα.![]()
Αυτά συμβαίνουν και σε μένα

Τα προηγούμενα τα θεωρώ λίγο υπερβολικά

Δεν είναι απλά υπέροχο όταν σου στέλνει έτσι στο άκυρο ένα Σ'αγαπάω

αχ....

Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά συμβαίνουν και σε μένα
Τα προηγούμενα τα θεωρώ λίγο υπερβολικά
Δεν είναι απλά υπέροχο όταν σου στέλνει έτσι στο άκυρο ένα Σ'αγαπάω?
αχ....![]()
H συγκεκριμένη που έχω στο μυαλό μου δε μου έχει στείλει σ αγαπάω,ακόμα,βασικά δε μου το έχει πει καν.
Σημασία έχει όταν μου το πει και αν μου το πει,να το εννοεί πραγματικά.

MissKit
Επιφανές μέλος

Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

H συγκεκριμένη που έχω στο μυαλό μου δε μου έχει στείλει σ αγαπάω,ακόμα,βασικά δε μου το έχει πει καν.
Σημασία έχει όταν μου το πει και αν μου το πει,να το εννοεί πραγματικά.![]()
Ναι έχεις δίκιο

Απλά εμείς είμαστε μαζί πολύ καιρό οπότε...

Απλά καμιά φορά μου στέλνει σε άκυρες στιγμές της ημέρας ένα σε σκέφτομαι/μου λείπεις.../Σ'αγαπάω
και όταν το βλέπω....αχ...

Πάντως είναι ωραία να είσαι ερωτευμένος....

nPb
Επιφανές μέλος

Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχ πώς τα λέει η drymenia λες και δεν έχει ερωτευτεί άλλος άνθρωπας..
Απλά είναι η πρώτη φορά που νιώθω έτσι,οπότε καταλαβαίνεις...

nPb
Επιφανές μέλος

κάθε αρχή και δύσκολη..χαχαχ

Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι πρε..καταλαβαίνω![]()
κάθε αρχή και δύσκολη..χαχαχ![]()
Ωχ.μη μου τα λες αυτά κι με τρομάζεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- xristina elen
- suaimhneas
- Claire05
- Magigi
- Ness
- estrela
- hello1234
- iiTzArismaltor_
- Alessandra Eliza
- Unboxholics
- constansn
- BatGuin
- Dr. Gl. Luminous
- guest24440
- Paragontas7000
- Scandal
- Nala
- Hased Babis
- charmander
- AggelikiGr
- Panagiotis849
- Γιώργος μεγ
- Obi-Wan Kenobi
- Gogosps
- Leo komm
- Meow
- Philologist
- Mary Jane
- Melina K.
- pacheiko
- jul25
- Danaoula2020
- Nia Skg
- eukleidhs1821
- ChristosV21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.