Συμβουλευτική-Επαγγελματικός Προσανατολισμός

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Υπάρχει κανένας που έχει παρακολουθήσει το αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο για την Συμβουλευτική- Επαγγελματικός προσανατολισμός; Αξίζει; Η είναι χάσιμο χρόνου;;
 

arko

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Δεν χρειάστηκε να παρακολουθήσω, απλά γνωριζω 1-2 άτομα που το έκαναν και φάνηκε άχρηστο.
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,491 μηνύματα.
Αν δεν ξέρεις καθόλου ποια σχολή θες να επιλέξεις, αξίζει. Αλλιώς θεωρώ ότι είναι τζάμπα λεφτά
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,799 μηνύματα.
Φαντάζομαι ότι θα πέφτει λιβάνι για σχολές τύπου βιτρίνας όπως ΜΒΑ, Ιατρική, Αστυνομία κτλ σχετίζεται με την ιερή αγελάδα του Ελληνικού δημοσίου. Ποτέ δεν κατάλαβα πως κάποιοι το παίζουν ειδικοί ενώ δεν έχουν σπουδάσει μια χ επιστήμη για την οποία ξέρουν τις προοπτικές της. Μάλιστα σαν τους αστρολόγους χρησιμοποιούν και ειδικά τεχνάσματα φωνής για να πείθουν το κοινό τους. Τους βγάζω το καπέλο γιατί ξέρουν πως να βγάζουν λεφτά πάνω στην αβεβαιότητα των άλλων. Ο άλλος δεν ξέρει τι να σπουδάσει και ο άλλος βγάζει λεφτά από την άγνοια του άλλου τι να σπουδάσει. Τα καλά του καπιταλισμού. :)
 
Top