george6721
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouko
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george6721
Νεοφερμένο μέλος

evouko
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

προσπαθησε να πας στην ενισχυτικη διδασκαλια του σχολειου...πηγαινε στο διευθυντη του σχολειου που πηγαινες κ πες του οτι ενδιαφερεσαι για ΠΔΣ νομιζω ειναι η μονη λυση..
Eίναι απόφοιτος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

το ξερω πως γραφω πρωτη φορα και δν πρεπει να σας απασχολω με τετοια θεματα αλλα θελω την βοηθεια σας.εδωσα πανελλαδικες(2009)και εβγαλα 16.670 μορια χωρις φροντηστηρια.ημουν θετικη.απετυχα γτ ηθελα ιατρικη και ειμαι αρκετα μακρυα της.δν ειμαι ετοιμος να δωσω πανελλαδικες φετος αλλα πιστευω του χρονου να ειμαι (2011)εχω σοβαρα προβληματα σε μερικα μαθηματα.πρωτα πρωτα στην βιολογια κατ στο δευτερο κεφαλαιο κα σε ασκησεις του βιβλιου. χημεια στο 2 κεφαλαιο ειμαι για κλαματα.εκθεση εγραψα κατω απο βαση.τι να κανώ;πως να λυσω τα προβληματα στην βιολογια εχω αποριες που δν μπορω τις λυσω .χημεια εχω τελιοσει τις επαναληπτικες τοθ σαλτερη απο το πρωτο κεφαλαιο και δν καταλαβαινω πολλα απο δευτερο.τι μου προτεινετε; μπορω να τα καταφερω; με δεδομενο οτι δν υπαρχει η οικον.δυνατοτητα φροντηστηριων; πως να βελτιωθω;(σας ευχαριστω
Με βοηθήματα αν κάτσεις να δουλέψεις σοβαρά

evouko
Νεοφερμένο μέλος

Eίναι απόφοιτος![]()
δεν πειραζει αυτο και ο αδερφος μου που ηταν αποφοιτος και εδινε 2η φορα πηγαινε ενισχυτικη σε καποια μαθηματα...
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν πιστευω οτι αμα παει θα του πουν οχι.αλλα ακουσω οτι καταργηθηκε η ενισχυτικη.Eίναι απόφοιτος![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

anna_md
Δραστήριο μέλος

το ξερω πως γραφω πρωτη φορα και δν πρεπει να σας απασχολω με τετοια θεματα αλλα θελω την βοηθεια σας.εδωσα πανελλαδικες(2009)και εβγαλα 16.670 μορια χωρις φροντηστηρια.ημουν θετικη.απετυχα γτ ηθελα ιατρικη και ειμαι αρκετα μακρυα της.δν ειμαι ετοιμος να δωσω πανελλαδικες φετος αλλα πιστευω του χρονου να ειμαι (2011)εχω σοβαρα προβληματα σε μερικα μαθηματα.πρωτα πρωτα στην βιολογια κατ στο δευτερο κεφαλαιο κα σε ασκησεις του βιβλιου. χημεια στο 2 κεφαλαιο ειμαι για κλαματα.εκθεση εγραψα κατω απο βαση.τι να κανώ;πως να λυσω τα προβληματα στην βιολογια εχω αποριες που δν μπορω τις λυσω .χημεια εχω τελιοσει τις επαναληπτικες τοθ σαλτερη απο το πρωτο κεφαλαιο και δν καταλαβαινω πολλα απο δευτερο.τι μου προτεινετε; μπορω να τα καταφερω; με δεδομενο οτι δν υπαρχει η οικον.δυνατοτητα φροντηστηριων; πως να βελτιωθω;(σας ευχαριστω
16.670 μορια για θετικη κ χωρις φροντηστηριο ειναι πολλα. Αρα εχεις παρα πολλες δυνατοτητες :no1:
Πιστευω οτι με βοηθηματα κ σοβαρο διαβασμα μπορεις να πετυχεις το στοχο σου.
Οσον αφορα την εκθεση σε συμβουλευω να διαβαζεις καθημερινα αρθρα απο εφημεριδες.
καλη επιτυχια

Georgina12617
Νεοφερμένο μέλος

Lamprost
Νεοφερμένο μέλος

Δωσε εξετασεις 100% το 2010...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.