Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:27 Ο Indecisive2: #1 20-10-24 22:27 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει εδώ; Με βάση το διάγραμμα η απόσταση της Πηγής 1 με το σημείο Δ είναι 2m, ενώ της Πηγής 2 με το Δ είναι 5.5m, όμως εμείς θέλουμε οι αποστάσεις των πηγών να είναι 6m, αν ίσχυε αυτό δεν θα έπρεπε η συμβολή στο διάγραμμα να γινόταν νωρίτερα; Συνημμένα IMG_20241020_222425.jpg 2,3 MB · Εμφανίσεις: 113 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:54 Ο Samael έγραψε: #2 20-10-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει εδώ; Με βάση το διάγραμμα η απόσταση της Πηγής 1 με το σημείο Δ είναι 2m, ενώ της Πηγής 2 με το Δ είναι 5.5m, όμως εμείς θέλουμε οι αποστάσεις των πηγών να είναι 6m, αν ίσχυε αυτό δεν θα έπρεπε η συμβολή στο διάγραμμα να γινόταν νωρίτερα; Click για ανάπτυξη... Ποιος είπε πως οι πηγές και το σημείο Δ είναι συνευθειακα όμως ; Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2024 στις 15:13 Ο Indecisive2: #3 21-10-24 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ποιος είπε πως οι πηγές και το σημείο Δ είναι συνευθειακα όμως ; Click για ανάπτυξη... Ναι ισχύει το ξαναείδα λίγο το πρωί στο σχολείο και μου ήρθε, ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 BatGuin ch2006 ioanna2007 panosT436 Scandal Corfu kitty Angelikaaa Maynard bibliofagos trifasikodiavasma Unboxholics suaimhneas Praxis jYanniss tsiobieman A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει εδώ; Με βάση το διάγραμμα η απόσταση της Πηγής 1 με το σημείο Δ είναι 2m, ενώ της Πηγής 2 με το Δ είναι 5.5m, όμως εμείς θέλουμε οι αποστάσεις των πηγών να είναι 6m, αν ίσχυε αυτό δεν θα έπρεπε η συμβολή στο διάγραμμα να γινόταν νωρίτερα;
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:54 Ο Samael έγραψε: #2 20-10-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει εδώ; Με βάση το διάγραμμα η απόσταση της Πηγής 1 με το σημείο Δ είναι 2m, ενώ της Πηγής 2 με το Δ είναι 5.5m, όμως εμείς θέλουμε οι αποστάσεις των πηγών να είναι 6m, αν ίσχυε αυτό δεν θα έπρεπε η συμβολή στο διάγραμμα να γινόταν νωρίτερα; Click για ανάπτυξη... Ποιος είπε πως οι πηγές και το σημείο Δ είναι συνευθειακα όμως ; Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2024 στις 15:13 Ο Indecisive2: #3 21-10-24 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ποιος είπε πως οι πηγές και το σημείο Δ είναι συνευθειακα όμως ; Click για ανάπτυξη... Ναι ισχύει το ξαναείδα λίγο το πρωί στο σχολείο και μου ήρθε, ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Indecisive2: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει εδώ; Με βάση το διάγραμμα η απόσταση της Πηγής 1 με το σημείο Δ είναι 2m, ενώ της Πηγής 2 με το Δ είναι 5.5m, όμως εμείς θέλουμε οι αποστάσεις των πηγών να είναι 6m, αν ίσχυε αυτό δεν θα έπρεπε η συμβολή στο διάγραμμα να γινόταν νωρίτερα; Click για ανάπτυξη... Ποιος είπε πως οι πηγές και το σημείο Δ είναι συνευθειακα όμως ;
Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2024 στις 15:13 Ο Indecisive2: #3 21-10-24 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ποιος είπε πως οι πηγές και το σημείο Δ είναι συνευθειακα όμως ; Click για ανάπτυξη... Ναι ισχύει το ξαναείδα λίγο το πρωί στο σχολείο και μου ήρθε, ευχαριστώ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ποιος είπε πως οι πηγές και το σημείο Δ είναι συνευθειακα όμως ; Click για ανάπτυξη... Ναι ισχύει το ξαναείδα λίγο το πρωί στο σχολείο και μου ήρθε, ευχαριστώ