Ουτοπικές κατευθύνσεις αυτές, πόσοι απόφοιτοι κοινωνιολογίας γίνονται εγκληματολογοι στην Ελλάδα άραγε; Ψυχολόγοι θέλουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η διαχείριση δυναμικού θέλει μεταπτυχιακό από οικονομικο πανεπιστήμιο/ή προτιμούν τους ψυχολόγους.
Ως κοινωνικός λειτουργός δεν θα μπορεί να εργαστεί γιατί απαιτεί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που απαιτεί πτυχίο κοινωνικού λειτουργού. Μην περνάμε λάθος πληροφορίες.
Μια άνοδος 1.000 μορίων είναι αρκετά ρεαλιστική και εφικτή, εφόσον η κοπέλα ξέρει τι θέλει, θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες και αξίζει να ξαναδώσει.
Καλή επιτυχία Θεματοθετρια!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιουλίου 2023
Στο χωριό που κατάγομαι, κόρη φίλων μας που έβγαλε την σχολή δουλεύει στον δήμο στο γραφείο πρόνοιας (που χορηγούνται τα επιδόματα και η σίτιση σε αδύναμους οικονομικα), οπότε μην έχεις στο μυαλό σου ότι θα δουλέψεις αποκλειστικά με προσφυγές και με ναρκομανείς.
Μια άλλη επαγγελματική πορεία που βλέπω στην Αθήνα είναι να ανοίγουν συμβουλευτικά γραφεία (για διάφορα θέματα κυρίως κοινωνικά, δηλαδή γυναίκες σε επικίνδυνες οικογένειες, άτομα ΛΟΑΤΚΙ, κτλ κτλ), όπως έχω δει να δουλεύουν ως προσωπικό σε γραφεία ψυχολόγων.
Είναι εξαιρετική σχολή που θεωρητικά θέλει θέληση για να βοηθήσεις.