Pasipoy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑεκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, φοιτητών, μαθητών, Πηγή: : 23 2011εργαζομενων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Η Πρωτοβουλία καλεί τον εκπαιδευτική κοινότητα, τους νέους, τους εργαζόμενους και όλους τους μαχόμενους πολίτες σε συλλαλητήριο την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 στο Σύνταγμα, αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, για να μην ψηφισθεί το σχέδιο νόμου που κατεδαφίζει την δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Και επειδή θα το ψηφίσουν, τι έγινε;
Με σιγουριά δεν μπορεί να πει κανένας. Υποστηρίζεται ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα καταρρεύσει κτλ. κτλ.
Εγώ ομολογώ ότι θα παρακολουθήσω την ψήφισή του από την τηλεόραση με εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Εύχομαι αυτό το συλλαλητήριο να έχει αίσιο τέλος!
ἅλς
Διάσημο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Το θέμα, Ζωίτσα, είναι η παιδεία να έχει κάτι αίσιο να πορευτεί!
Σαφώς!

Αλλά να υπάρξουν επεισόδια και τραυματισμοί στο συλλαλητήριο δεν θα βοηθήσει - έτσι δεν είναι?
Guest 292010
Επισκέπτης

ἅλς
Διάσημο μέλος

garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ το βρήκα στο google - θα σου πρότεινα πρώτα να διαβάσεις αυτούσιο το νομοσχέδιο και μετά άρθρα και αναλύσεις για να μπορέσεις να σχηματίσεις την δική σου γνώμη!Πού μπορούμε να δούμε τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο?

Ζωίτσα :Ποτέ δεν ξέρεις! Εξαρτάται βέβαια ποιος ξεκινάει τι και για ποιο λόγο!
Σκέφτεσαι να πας?
hurricane
Διάσημο μέλος

Το θέμα είναι το ΑΝ τους αφήσει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα να το εφαρμόσουν.
Νομίζω πως δε θα το κάνει.
hurricane
Διάσημο μέλος

garch
Πολύ δραστήριο μέλος

ε ναι αλλα απο τη στιγμη που θα ψηφιστει παρα τις πολλες διαμαρτυριες οι αλλοι στο τελος θα αναγκαστουν να ενδωσουν ετσι; αφου το βλεπετε οτι ειναι ανυποχωρητοι. μονο δημοκρατια δν εχουμε.
Το νομοσχέδιο Γιαννάκου δεν εφαρμόστηκε, τα ΠΣΕ επί Αρσένη ψηφίστηκαν και δεν εφαρμόστηκαν επίσης, έπειτα από κινητοποιήσεις φοιτητών και αργότερα (1-2 χρόνια μετά) καταδικάστηκαν και από το ΣΤΕ ως αντισυνταγματικά.
Στο χέρι αυτών τους οποίους αφορά ο νόμος είναι αν θα εφαρμοστεί ή θα ανατραπεί.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

@garch: Μην συγκρίνεις όμως την Διαμαντοπούλου με την Γιαννάκου και τον Αρσένη...
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

@garch: Μην συγκρίνεις όμως την Διαμαντοπούλου με την Γιαννάκου και τον Αρσένη...
Uhmmm... why not?
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Uhmmm... why not?
Θεωρώ ότι είναι πιο σταθερή από τους άλλους δυο, μπορεί και πιο σκληρή σαν πολιτικός.. Εμένα έτσι μου φαίνεται, τουλάχιστον!
hurricane
Διάσημο μέλος

αυτο ακριβως! αν το χετε συνειδητοποιησει την εχουν βαλει σε αυτη τη θεση για να ειναι ανυποχωρητη. σε ολη τη θητεια της μεχρι τωρα δεν εχει κανει και καμια τρομερη και φοβερη οπισθοδρομηση, αντιθετα με τους αλλους π αναφερετε!Θεωρώ ότι είναι πιο σταθερή από τους άλλους δυο, μπορεί και πιο σκληρή σαν πολιτικός.. Εμένα έτσι μου φαίνεται, τουλάχιστον!
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρώ ότι είναι πιο σταθερή από τους άλλους δυο, μπορεί και πιο σκληρή σαν πολιτικός.. Εμένα έτσι μου φαίνεται, τουλάχιστον!
Πιο οργανωμένη, μπορεί. Το νομοσχέδιο πχ το περιμέναμε με το που βγήκε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ το 2009 και διορίστηκε υπουργός. Το ετοίμαζε καιρό, και προέβλεψε να διαμορφώσει και σχετικά το κλίμα, αλλά μάλλον θα τη φάει το timing.
Για το "πιο σκληρή" ψάξε να βρεις τι γινόταν στις κινητοποιήσεις παλιότερα, με τους άλλους δύο υπουργούς.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι ρε παιδια...το πιο πιθανό είναι να μη καταφερουμε να αναστρεψουμε την κατασταση όμως δε πρέπει να τους δώσουμε τη χαρα να νομιζουν ότι ο,τι κάνουν εμείς το δεχόμαστε σαν όρνια που τους υπακούν τυφλά..πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη , αυτή μετράει κι ας μη γίνει τπτ ...αυτα δε τα λέω μονο για τη συγκεκριμενη περίπτωση αλλά γενικα..ας πάψουμε να μεμψιμοιρο΄΄υμε κι ας πάρουμε την εξουσια στα χέρια μας!ε δεν προκειται να γινει και τιποτα ομως! περα απο την πλακα το υπουργειο ακουει και κανεναν τωρα τελευταια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.