Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 10:11 Ο Resaldis έγραψε: #1 23-08-19 10:11 Μας παρέχεται νόμιμα δια του Netflix και του Spotify, αλλά και δυνητικά παράνομα δια του Stremio και του YouTube. Σε κάθε περίπτωση, τα οπτικοακουστικά έργα διαθέτουν μαζική απήχηση ως είδος και ως εκ τούτου η αγορά καλείται να διευκολύνει την πρόσβαση του κοινού σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Αυγούστου 2019 DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 14:43 Ο DumeNuke έγραψε: #2 23-08-19 14:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.690 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2019 στις 17:22 Ο Scandal έγραψε: #3 26-08-19 17:22 Εγώ έχω Spotify που το χρησιμοποιώ καθημερινά (premium οικογενειακό). Επειδή ακούω κάθε μέρα όλη μέρα μουσική, χρησιμοποιώ YouTube / Spotify και τα αρχεία του PC μου. Έχω μια σκέψη να δοκιμάσω και YouTube Music. Το Netflix το σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2019 στις 17:49 Ο Guest 451212: #4 26-08-19 17:49 Όταν φτάσουμε να απαγορευθεί η πειρατεία σε βαθμό που θα σε κάνουν τρακ όποιος και αν είσαι, τύπου USA. Θα το σκεφτώ λίγο αν θα πρέπει να αγοράσω κάποια υπηρεσία τύπου Netflix. Μετά θα θυμηθώ ότι υπάρχει το VPN και θα συνεχίσω να ζω στην αλητεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 00:23 Ο Guest 209912: #5 27-08-19 00:23 Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:12 Ο Resaldis έγραψε: #6 27-08-19 11:12 Ουσιαστικά, οι κύριες επιλογές είναι το Netflix, το Spotify και το ΥouTube. Το Stremio λειτουργεί ως media hub. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2019 Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:31 Ο Guest 451212: #7 27-08-19 11:31 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μας παρέχεται νόμιμα δια του Netflix και του Spotify, αλλά και δυνητικά παράνομα δια του Stremio και του YouTube. Σε κάθε περίπτωση, τα οπτικοακουστικά έργα διαθέτουν μαζική απήχηση ως είδος και ως εκ τούτου η αγορά καλείται να διευκολύνει την πρόσβαση του κοινού σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 14:43 Ο DumeNuke έγραψε: #2 23-08-19 14:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.690 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2019 στις 17:22 Ο Scandal έγραψε: #3 26-08-19 17:22 Εγώ έχω Spotify που το χρησιμοποιώ καθημερινά (premium οικογενειακό). Επειδή ακούω κάθε μέρα όλη μέρα μουσική, χρησιμοποιώ YouTube / Spotify και τα αρχεία του PC μου. Έχω μια σκέψη να δοκιμάσω και YouTube Music. Το Netflix το σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2019 στις 17:49 Ο Guest 451212: #4 26-08-19 17:49 Όταν φτάσουμε να απαγορευθεί η πειρατεία σε βαθμό που θα σε κάνουν τρακ όποιος και αν είσαι, τύπου USA. Θα το σκεφτώ λίγο αν θα πρέπει να αγοράσω κάποια υπηρεσία τύπου Netflix. Μετά θα θυμηθώ ότι υπάρχει το VPN και θα συνεχίσω να ζω στην αλητεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 00:23 Ο Guest 209912: #5 27-08-19 00:23 Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:12 Ο Resaldis έγραψε: #6 27-08-19 11:12 Ουσιαστικά, οι κύριες επιλογές είναι το Netflix, το Spotify και το ΥouTube. Το Stremio λειτουργεί ως media hub. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2019 Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:31 Ο Guest 451212: #7 27-08-19 11:31 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.690 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2019 στις 17:22 Ο Scandal έγραψε: #3 26-08-19 17:22 Εγώ έχω Spotify που το χρησιμοποιώ καθημερινά (premium οικογενειακό). Επειδή ακούω κάθε μέρα όλη μέρα μουσική, χρησιμοποιώ YouTube / Spotify και τα αρχεία του PC μου. Έχω μια σκέψη να δοκιμάσω και YouTube Music. Το Netflix το σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2019 στις 17:49 Ο Guest 451212: #4 26-08-19 17:49 Όταν φτάσουμε να απαγορευθεί η πειρατεία σε βαθμό που θα σε κάνουν τρακ όποιος και αν είσαι, τύπου USA. Θα το σκεφτώ λίγο αν θα πρέπει να αγοράσω κάποια υπηρεσία τύπου Netflix. Μετά θα θυμηθώ ότι υπάρχει το VPN και θα συνεχίσω να ζω στην αλητεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 00:23 Ο Guest 209912: #5 27-08-19 00:23 Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:12 Ο Resaldis έγραψε: #6 27-08-19 11:12 Ουσιαστικά, οι κύριες επιλογές είναι το Netflix, το Spotify και το ΥouTube. Το Stremio λειτουργεί ως media hub. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2019 Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:31 Ο Guest 451212: #7 27-08-19 11:31 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω Spotify που το χρησιμοποιώ καθημερινά (premium οικογενειακό). Επειδή ακούω κάθε μέρα όλη μέρα μουσική, χρησιμοποιώ YouTube / Spotify και τα αρχεία του PC μου. Έχω μια σκέψη να δοκιμάσω και YouTube Music. Το Netflix το σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2019 στις 17:49 Ο Guest 451212: #4 26-08-19 17:49 Όταν φτάσουμε να απαγορευθεί η πειρατεία σε βαθμό που θα σε κάνουν τρακ όποιος και αν είσαι, τύπου USA. Θα το σκεφτώ λίγο αν θα πρέπει να αγοράσω κάποια υπηρεσία τύπου Netflix. Μετά θα θυμηθώ ότι υπάρχει το VPN και θα συνεχίσω να ζω στην αλητεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 00:23 Ο Guest 209912: #5 27-08-19 00:23 Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:12 Ο Resaldis έγραψε: #6 27-08-19 11:12 Ουσιαστικά, οι κύριες επιλογές είναι το Netflix, το Spotify και το ΥouTube. Το Stremio λειτουργεί ως media hub. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2019 Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:31 Ο Guest 451212: #7 27-08-19 11:31 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν φτάσουμε να απαγορευθεί η πειρατεία σε βαθμό που θα σε κάνουν τρακ όποιος και αν είσαι, τύπου USA. Θα το σκεφτώ λίγο αν θα πρέπει να αγοράσω κάποια υπηρεσία τύπου Netflix. Μετά θα θυμηθώ ότι υπάρχει το VPN και θα συνεχίσω να ζω στην αλητεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 00:23 Ο Guest 209912: #5 27-08-19 00:23 Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:12 Ο Resaldis έγραψε: #6 27-08-19 11:12 Ουσιαστικά, οι κύριες επιλογές είναι το Netflix, το Spotify και το ΥouTube. Το Stremio λειτουργεί ως media hub. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2019 Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:31 Ο Guest 451212: #7 27-08-19 11:31 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:12 Ο Resaldis έγραψε: #6 27-08-19 11:12 Ουσιαστικά, οι κύριες επιλογές είναι το Netflix, το Spotify και το ΥouTube. Το Stremio λειτουργεί ως media hub. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2019 Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:31 Ο Guest 451212: #7 27-08-19 11:31 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουσιαστικά, οι κύριες επιλογές είναι το Netflix, το Spotify και το ΥouTube. Το Stremio λειτουργεί ως media hub. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2019 στις 11:31 Ο Guest 451212: #7 27-08-19 11:31 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ. Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει. Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές. Click για ανάπτυξη... Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 12:03 Ο akikos έγραψε: #8 27-08-19 12:03 Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για νόμιμες λύσεις το μπαμ θα κάνει η υπηρεσία της disney. Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.