Resaldis
Δραστήριο μέλος

Σε κάθε περίπτωση, τα οπτικοακουστικά έργα διαθέτουν μαζική απήχηση ως είδος και ως εκ τούτου η αγορά καλείται να διευκολύνει την πρόσβαση του κοινού σε αυτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Επειδή ακούω κάθε μέρα όλη μέρα μουσική, χρησιμοποιώ YouTube / Spotify και τα αρχεία του PC μου.
Έχω μια σκέψη να δοκιμάσω και YouTube Music.
Το Netflix το σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου.
Guest 451212
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει.
Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές.
Resaldis
Δραστήριο μέλος

Guest 451212
Επισκέπτης

Όλοι ξέρουν ότι οι πειρατές πίνουν ρούμι... Επίσης στην Ελλάδα βρίσκομαι, σε φόρουμ που πιθανώς έχει τον σέρβερ του στην Ελλάδα, σίγουρα έχει ελληνικό domain οπότε πάλι ό,τι δηλώσω είμαι.Όσοι νομίζετε ότι είστε πειρατές επειδή κατεβάζετε παράνομα τορρεντς και βλέπετε streams μη γελιέστε δεν είστε τόσο κουλ.
Πειρατής είναι αυτός που τραβάει στο σινεμά και ανεβάζει την ταινία ή αυτός που κρακαρει το παιχνίδι και το ανεβάζει.
Οι υπόλοιποι είστε στην καλύτερη η χοντρή γκομενα στη Τορτουγκα που σερβίρει μπύρες στους πειρατές.
akikos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...